Skip to main content

SZEZONÁLIS KEDVEZMÉNYEK: Akár -70%5


Hollister: az amerikai tinédzserek divatja

A Hollister az amerikai Abercrombie and Fitch divatruházat kifejezetten a fiatalok számára tervezett vonala. A 1892-ben alapított anyacég több, mint egy évszázados szakértelmével és tapasztalatával 2000-ben indította útjára a tizenéves korosztály számára tervezett kollekciót, ami a rendkívüli népszerűségének köszönhetően az évek során saját, önálló márkává vált. A márka sikerét mi sem bizonyítja jobban, minthogy 2008-ban az amerikai tinédzserek a második helyet szavazták meg neki a legkedveltebb ruházati cégének versenyén, 2019-ben pedig az 5 legnépszerűbb tinédzser márka közé sorolták. A Hollister több, mint 650 üzlettel van jelen Észak-Amerikában, Ázsiában és a Közel-Keleten, illetve Európa számos városában is megtalálhatóak márkaboltjai.

Hollister: a tizenévesek támogatója

A márka nemcsak a divat szempontjából fókuszál a tizenévesekre: a Hollister gyerekek és tinédzserek iránti elköteleződése a fiatalokat támogató karitatív tevékenységekben is megnyilvánul. Számos gyermekek és tizenévesek támogatására indított jótékonysági projekt aktív tagja, többek közt a „Serious Fun” nevű kezdeményezésnek, amely súlyos illetve krónikus beteg gyermekek és családjaik számára biztosít táboraikban kikapcsolódási lehetőséget. Az alapítvány speciális létesítményében minden gyerek részesülhet a nyaralás élményéből, bármilyen betegséggel is küzdjön, természetesen ingyenesen. A kezdeményezés több, mint 30 tábort üzemeltet világszerte. A Hollister által támogatott másik fontos program az iskolai zaklatás tudatosítására és felszámolására indított „Sit with us” nevű projekt. Mivel a márka tudatában van annak, hogy az általános iskola illetve gimnázium alatt elszenvedett iskolai vagy internetes zaklatás akár traumatikus is lehet, kiemelt fontosságúnak tartja, hogy aktívan részt vegyen a fiatalok védelmében.

Hollister webshop: az amerikai tizenévesek kedvelt márkája most online

Nem hiába választották az Egyesült Államok tinédzserei a második legkedveltebb márkának 2008-ban: a Hollister tisztában van azzal, hogy a fiatalok életében a divat és az öltözködés kulcsszerepet tölt be, ezért mindent megtesz, hogy lépést tudjon tartani a tizenévesek igényeivel. A Hollister webáruházában megtalálhatunk mindent, amire egy tinédzser ruhatárában szükség lehet: márka online kínálatában a fiúk a boltjárás nyűgje nélkül gyorsan és hatékonyan választhatják ki új ruhadarabjaikat, akár új farmert, pólót vagy inget keresnek, sőt, akár alsóneműket is vásárolhatnak. A lányok számára tervezett termékpaletta is rendkívül sokszínű: pedig akár órákat is kényelmesen eltölthetnek a legtrendibb outfitek összeválogatásával, legyen szó akár egy divatos ruháról, kényelmes overallról vagy szoknyáról. A környezettudatos szülők számára jó hír, hogy a márka darabjai között környezetbarát, fenntartható modellek is megtalálhatóak. A népszerű amerikai márka termékei most megvásárolhatók az ABOUT YOU webshopban!