Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Az összes termék ettől a márkától: Reebok Sport580

REEBOK SPORT: angol márka a fitnesz szerelmeseinek

Az Egyesült Királyságban bejegyzett REEBOK SPORT márkát 1958-ban alapította egy testvérpár, Joe és Jeff Foster. A divatmárka nevét egy afrikai antilopról, vagyis a “rhebok”-ról kapta, amiről Jeff egy gyermekkori futóversenyen nyert könyvében olvasott. A megalapítás óta eltelt több mint hatvan év alatt a sportmárka rendkívül nagy sikert aratott a profi versenyzők körében, először csak különleges cipőivel, később azonban a teljes kollekciójával is. A REEBOK SPORT manapság a CrossFit™ rajongóinak körében a legfelkapottabb: számos CrossFit™ eseményt és sportolót szponzorál, valamint a testmozgást hobbi szinten művelők is szívesen viselik méltán népszerű darabjait. A termékpalettán nemcsak intenzív gyakorlatokra szánt korszerű lábbelik várják a vásárlókat, de számos egyéb női és férfi sportruházati termékek, mutatós pólók, laza atléták, testre simuló leggingsek és kényelmes tréningfelsők közül választhatsz, sőt a trendi sporttáskák egyike is Tiéd lehet.

REEBOK SPORT webshop: az újragondolt márka egyszerű online elérhetősége

A REEBOK SSPORT logója teljes átalakuláson ment át az utóbbi évtizedben, ami a cég filozófiájának átalakulását is kitűnően jelzi. A kezdeti két párhuzamos és az azokat keresztező vonalat újradimenzionálták, így született meg a cég új háromszög alakú logója, ami a test-lélek-szellem hármas egységét hivatott szimbolizálni. A REEBOK SPORT ma már nem csak az élsportolókra összpontosít, hanem a mindennapok bajnokai számára is készíti cipőit és öltözékét. Azok számára, akik nap, mint nap megküzdenek önmagukkal, és saját határaik feszegetése közben végül a rendszeres testmozgás és az egészség mellett teszik le a voksukat. A REEBOK SPORT webshop tehát azoknak a hölgyeknek és uraknak jelenti az edzésekhez kínált megbízható és kényelmes, ugyanakkor mutatós sportcuccok gazdag tárházát, akik minden egyes tréninggel egy nappal közelebb akarnak kerülni életük legjobb formájához, akik számára a fitnesz igazi életforma. Most webáruházunkban könnyen beszerezheted kedvenc darabjaidat.

REEBOK SPORT: új logó, megszokott minőség

A REEBOK SPORT több, mint 60 éves története alatt számos kiemelkedő versenycsapat és egyéni versenyző sikeréhez járult hozzá. A REEBOK SPORT az elmúlt évtizedek alatt felgyülemlett tapasztalatát felhasználva arra törekszik, hogy kollekciójával a Te napi edzéseidet is kényelmesebbé tegye, akár otthon tornázol, akár jógaterembe jársz, akár pedig egy konditeremben nyomod a szetteket. A divatház új háromszög-logóját sokféleképpen értelmezhetjük: jelképezheti a fitnesz három alappillérét: az erősítést, a kardiózást és az elmaradhatatlan nyújtást is. A REEBOK SPORT termékeivel az edzéseid egészen biztosan a lehető legkényelmesebbek lesznek, bármilyen gyakorlatok is szerepeljenek az edzéstervedben. Fedezd fel a REEBOK SPORT széles kínálatát az ABOUT YOU oldalán!