Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
 Márka header
Az összes termék ettől a márkától: Salsa55

Salsa - egy büszke portugál márka

A Salsa márka 1994-ben született egy kisvárosban Portugália északi részén, a helyi textilipar szívében. A Portó közelében lévő kis manufaktúraként induló textilipari vállalkozás mára már hatalmas céggé nőtte ki magát, ugyanakkor még mindig büszkék gyökereikre. A Salsa célja egyértelmű: a világ legjobb farmereit készíteni, amelyhez dolgozóik szakértelme, az alkalmazott technológia és az általuk használt kiváló minőségű anyagok is hozzájárulnak. Az innovatív cég szerencsés helyzetben van, ugyanis a gyártás során sehol nem csúszhat ki a kezük közül, hiszen saját gyáruk és mosodájuk van Észak-Portugáliában. Így biztos lehetsz benne, hogy a Salsa online shopban vásárolt farmered, felsőd vagy pulcsid mind Európában készült! Ebből adódóan egy fenntartható márkáról beszélünk.

Salsa - tökéletes farmer fazonok online is

A Salsa ma számos ruhaneműt gyárt férfiaknak és nőknek, de a cég történelme a farmeroknál kezdődött, és a mai napig ezekre a nadrágokra helyezik a legnagyobb hangsúlyt. A világhírű portugál textilrégió ugyanis rendelkezik minden olyan tudással és technológiával, ami ilyen jó minőségű farmerek gyártását teszi lehetővé. A farmerspecialista felismeri, hogy számos testalkat létezik és próbálja minden vásárló igényét kielégíteni. Nos, lássuk a számokat! Minden új fazon több, mint 50 prototípust és több száz ruhapróbát jelent. A Salsa farmerek 67 mosási technika egyikével és több mint 40 fajta speciális felületkezeléssel készülnek. A Salsa odafigyel a részletekre annak érdekében, hogy a legtöbbet hozhasd ki magadból az ő farmerjükben. A portugál művészekhez, énekesekhez, tervezőkhöz, építészekhez és sok más merész portugálhoz hasonlóan, ők is a korlátok áttörésére törekszenek, és modern és időtlen kreativitást kínálnak minden vásárlójuknak.

Érezd jól magad egész nap Salsa ruhákban

A Salsa a kiváló kivitelezésen kívül a kényelemre is nagy hangsúlyt fektet. Ruháik, felsőik és nadrágjaik mind könnyedén illeszkednek a testhez és nem gátolnak a mozgásban. A tervezők úgy alkották meg a Salsa ruhákat, mint egy második bőrt. A sokféle testtípushoz készített dizájnok pedig segítenek a legtöbbet kihozni mindenkiből. A legtöbb ruhadarab a casual kategóriába esik, ugyanakkor mégis van bennük egy csepp elegancia. A márka szlogenje: ""az élet jobb farmerben"", ami a termékkínálatukból is egyértelműen kiderül. Szembetűnő ugyanis, hogy szinte minden felső, blúz és pulcsi jól megy a farmernadrághoz. Mindezek melett természetese a Salsa online üzletében számos nyári ruhát és miniszoknyát is találhatsz. Válassz egy könnyű, színes szövetnadrágot az irodába, amit jól lehet kombinálni egy fekete vagy fehér blúzzal! Hűvösebb időben pedig felvehetsz hozzá egy nőies kötött pulcsit! Nézz szét most az About You oldalán a Salsa webshopunkban, és találd meg a hozzád legjobban illő darabokat!

Fedezd fel 2022.11.25-én a hatalmas Black Friday Akciót. Itt megtalálhatod a legjobb Salsa Black Friday Akciókat.