SZEZONÁLIS KEDVEZMÉNYEK: Akár -70%5


Vans cipő – a kényelem és a dizájn ötvözete

Ha a Vans cipőkről hallunk, legtöbbünknek rögtön a klasszikus, lapos talpú vászoncipő ugrik be elsőként. A több mint fél évszázada tartó sikersztori valóban ezzel a jellegzetes modellel kezdődött, a cég azonban már jó ideje kibővített cipőválasztékával és egyéb termékeivel is jelen van a piacon. Lássuk, mi minden van még e kreatív cég tarsolyában!

A Vans cipő történelme

A Vans cég 1966-ban jött létre a kaliforniai Anaheimben. Kezdetben mindössze egyetlen modellt gyártottak, ám a vulkanizált talpú cipő felsőrészét szinte bármilyen anyagból el tudták készíteni, így a vásárlókat az igényeiknek mindenben megfelelő, ráadásul teljesen egyedi cipőkkel tudták ellátni. Nagyrészt ennek volt köszönhető a Vans cipők óriási sikere. Másrészt annak, hogy a kezdetektől fogva volt bátorságuk merészet, egyedit és szokatlant alkotni, ezáltal a vásárlóik is megalkothatták a saját különleges és szabad stílusukat. Ma már a cipők mellett pólókat, zoknikat, hátizsákokat, sapkákat és különböző egyéb kiegészítőket is gyártanak nők, férfiak és gyermekek számára egyaránt.

Vans cipők – az örök klasszikus modellek

Bár a cég kínálatában számos különféle modell található, legnépszerűbb darabjai a mai napig az Authentic, a Sk8-Hi és az Old Skool típusok. Ezek mellett az Era és a Classic Slip-on is töretlen népszerűségnek örvend. Az Authentic volt a cég első modellje, melyet rendkívül strapabíró talppal és egyszerű felsőrésszel gyártottak. A fő célközönség kezdetben a szörfös és gördeszkás fiatal generáció volt, akik imádták az egyszerű, de nagyon kényelmes és dizájnos darabot. Az Old Skool modellt a 70-es évek második felében kezdték gyártani, a deszkások és BMX-esek igényeire szabva. Ez volt az első olyan típus, melyet a még nagyobb tartósság érdekében bőrbetétekkel láttak el, valamint erre a darabra került fel először az ikonikus oldalsó csík is, amiről manapság már mindenkinek a Vans jut eszébe. A következő évben jelent meg a Sk8-Hi, mely magas szárú kivitelezésével megfelelő tartást és védelmet biztosított a bokának, így a gördeszkás vásárlók következő számú kedvencévé vált.

Vans női cipők az ABOUT YOU kínálatában

Kínálatunkban a női Vans cipők számos különböző modellje megtalálható a legkülönfélébb színekkel és mintákkal. Magas szárút vagy félcipőt keresel? Divatos, szolid vagy igazán extrém darabot? A női lábbelik között minden bizonnyal találsz az ízlésednek megfelelő darabot. Ha igazán trendi és különleges surranóra vágysz, bátran válassz egy merész, szivárványszínben vagy épp állatmintás kivitelben pompázó csukát. Ha inkább a klasszikus stílus híve vagy, ebben a márkában akkor sem fogsz csalódni. Kiváló minőségű és kényelmes cipőik egyszínű, vagy visszafogott mintájú kivitelben is megtalálhatók.