Baseball sapkák nem csak a sport rajongóinak

A baseball sapkákat, ahogy a nevükből is következtetni lehet rá, eredetileg a baseball játékosoknak tervezték. Aztán ez a praktikus ruhadarab meghódította a sportcsapatok rajongóit is, végül pedig mindenkit, attól függetlenül, hogy szereti-e egyáltalán a sportokat vagy sem. Nyáron egy baseball sapka nem csak trendi megjelenést ad, hanem szemellenzőként működik. Nem csoda, hogy Amerikában kommandósok és a haditengerészek egyenruháját is képezi a baseball sapka. A női baseball sapkáknak ráadásul van egy bája is. Egy jól megválasztott színű és formájú baseball sapkában csak még jobban kiemelheted nőiességedet. Az ABOUT YOU-n a baseball sapkák női kínálatában több mint száz darabot találsz, mert egy ilye klassz kiegészítőnek minden nő szekrényében ott a helye.

A női baseball sapkák fajtái

Női baseball sapkákból többféle stílusút is találsz. A klasszikus sapkák befedik az egész fejtetőt és a siltjük íves. Az ilyen sapka nem csak felülről, hanem oldalról is védi a szemet a napsugaraktól. Ha nagy a meleg válassz olyan sapkát, amelynek a hátulsó része hálós. Ez védi a hajad a széltől, azonban maximális szellőzést biztosít a fejnek. Végül, olyan baseball sapkák közül is választhatsz, amelyeknek csak siltjük van és egy pánttal foghatod a fejedhez őket. A teniszezők rendszerint ilyen sapkákat viselnek. És pont ebből fakadóan ezek a baseball sapkák általában fehér színűek. Szín tekintetében, egyébként, szinte mindent megtalálsz. A klasszikus fekete, fehér és kék modellek mellett élénk színeket is találsz, mint a sárga, a rózsaszín vagy a piros. Az utóbbi években az egyenes siltű női baseball sapkák is nagyon trendik lettek. Ezek a sapkák a kezdetekben a rapperek kiegészítői voltak, de a későbbiekben a gördeszkások és a hip-hop szerelmesei is beleszerettek ebbe a sapkákba. Neked egyiknek se kell lenned és mégis feldobhatod vele kinézeted egy jó koncerten vagy a strandon.

Női baseball sapkák az ABOUT YOU-n

Tudtad, hogy Amerikában külön baseball sapka boltok vannak, ahol több ezer darab sapka közül választhatsz? Bár Európában ilyen boltot nehéz találni, az ABOUT YOU segít neked, hogy semmiről ne maradj le. A női baseball sapkák kínálatában a népszerű sportmárkák mellett, mint a Nike, az Adidas vagy a Reebok, ott vannak a nagy divatházak darabjai is. Egy Tommy Hilfiger sosem lehet rossz választás de egy Lacoste vagy Calvin Klein is tuti fogja vonzani a tekinteteket. Baseball sapka női olcsón is a tiéd lehet. Nem kell mást tenned mint ár szerint rendezni a sapkákat, így már pár ezer forintért is beszerezhetsz egy új sapkát.