Női Pólók35

Minden terméket megnéztél ebben a kategóriában: Pólók

Fedezz fel további termékeket ebből a kategóriából: Pólók

Calvin Klein póló: ruhadarab egy divattervezőtől, aki divattörténelmet írt

Az apja révén magyar származású, bronxi születésű divattervező nevét mindenki ismeri. Igaz, ő maga egyszer azt nyilatkozta, hogy sokan azt hiszik, hogy a Calvin Klein tulajdonképpen csak egy márkanév, ő maga nem is létezik. Pedig nagyon is! Amióta az eszét tudta, ruhákat akart tervezni. És ez sikerült neki, nem is akárhogyan! Klasszikus, rendkívül egyszerű, határozott és elegáns szabásmintáival átformálta a divattörténelmet. Bár pályáját kabátok és női ruhák tervezésével kezdte, kollekciója folyamatosan bővült. Az 1968-ban alapított, az évek során dinamikusan fejlődő vállalkozása által kínált sokféle öltözék közül nem csak a fiatalok számára emlékezetesek az általa kitalált koncepció alapján készült, úgynevezett „dízájner farmerek”, és persze a provokatív reklámkampányokkal bevezetett alsóneműk. De, a híres CK monogrammal forgalmazott, számos népszerű illatvariációt felvonultató parfümjei is nők millióinak kedvencei. Ha divatos, egyedi pólókat keresel, rövid vagy hosszú ujjút, kereknyakút vagy V-nyakút, egyszínűt vagy színeset, feketét vagy fehéret, márka feliratosat vagy felirat nélkülit, laza, szabadidős programhoz vagy sportosan elegánsat kiemelt alkalomra, a Calvin Klein pólókínálatból kedvedre válogathatsz.

Calvin Klein póló: egy stílust teremtő kollekció népszerű öltözéke

A teljes nevén Calvin Richard Kleinre hallgató divatguru rengeteg díjat és elismerést zsebelt be (például a 70-es években háromszor egymás után az amerikai divatkritikusok díját) a szakmát forradalmian megújító munkáiért. Világosan bemutatta, hogy a stílus nem a hivalkodásban, hanem az egyszerűségben rejlik. Minimalista stílusa, a ruhák letisztult vonala, a visszafogott színek már kezdettől és széles körben nagy népszerűségnek örvendtek. A klasszikus elegancia és a sportos lazaság – egymást erősítve – jól megférnek a Calvin Klein termékek gazdag palettáján. A tetszetős stílus mellett, a garantáltan minőségi anyagok és a kifogástalan kidolgozás, ugyanakkor a viselésük során élvezhető, elengedhetetlen kényelem folyamatosan növelik a rajongói tábort.

Calvin Klein női póló: megnyerő kombinációk megbízható alapja

A Calvin Klein női pólókból és a hozzá passzoló farmerekből – alatta egy szexis Calvin Klein alsóneművel –, az alkalomtól függően magas sarkú vagy éppen sportos, szabadidős cipőkből és más kiegészítőkből igazi kényelmes, csajos outfitok alakíthatók ki. Ha van a ruhatáradban néhány jól megválasztott Calvin Klein női póló, akkor ezek segítségével már gyerekjáték megalkotni olyan összeállításokat, amelyekben magabiztosan shoppingolhatsz, bulizhatsz, de még a suliban vagy az esti programjaidon is elismeréseket besöpörve jelenhetsz meg. A Calvin Klein kollekció nő darabjaira mindig is jellemző ellenállhatatlan érzékiség, rafinált minimalizmussal párosított elegáns luxus, korszerű dizájn biztos alapot nyújt viselőinek a megnyerő fellépéséhez bármilyen alkalomból történjen is ez. Mivel a márka által kínált termékek döntő többsége teljesen unisex kialakítású, páratlan lehetőséget kínálnak a páros egymáshoz öltözéshez is, ezen keresztül is erősítve az összetartozás élményét.