Női Pólók58

Minden terméket megnéztél ebben a kategóriában: Pólók

Fedezz fel további termékeket ebből a kategóriából: Pólók

LEVI’S polok – a tökéletes stílusérzék

Aki csak egy kicsit is jártas a divat világában, már egészen biztosan hallott a LEVI’S névről, a nagy múltú márka készítette el ugyanis a világ első farmernadrágját, ami után nem volt megállás és a gyártó napjainkban már számos ruhadarabot készít a kortalan stílus kedvelőinek. Ezek között az egyik legkedveltebb a LEVI’S polo, ami az egyszerű, mégis divatos megoldást kedvelők körében igazán nagy népszerűségnek örvend. A márka pólói már messziről felismerhetőek, mivel a gyártó stílusfilozófiájának megfelelően általában a fehér, piros és fekete színek dominálnak a ruhadarabokon, a számos szín és minta mellett azonban a logóról mindig felismerhetők maradnak. Az egyedi stílus mellett pedig mi más fémjelezhetné a patinás cég pólóit, mint a kiváló anyagok használata, ami miatt a LEVI’S pólói nem csupán kívülről mutatnak jól, de bennük is jól érzi magát az ember.

Kortalan dizájn, többféle stílus – LEVI’S női póló a sokoldalúság jegyében

Ha az emberek ruhatárával kapcsolatosan elhangzik a póló szó, a legtöbben a hagyományos T szabású darabokra gondolnak. A LEVI’S polo kollekciók között valóban megtalálhatóak az ilyen kollekciók is, a divatmárka azonban manapság már számos stílus kedvelőinek kedvez. Lehet például olyan napod, amikor nem a hagyományos szabású fehér-piros pólót vennéd fel, hanem inkább valami testhezállóbbat: a bodysuit sorozatot neked találták ki! Ezek a darabok szűk szabásukkal és puha anyagukkal önmagukban is megállják a helyüket, de ha a kedved úgy hozza, felvehetsz rájuk egy farmerdzsekit vagy pulóvert is, az összhatás garantált marad.

LEVI’S női póló – nem csak a mindennapokra

Mindenkivel előfordul, hogy laza napot akar tartani. Tudják ezt a LEVI’S-nél is, és éppen ezért alkották meg a lazaság fogalmát kimerítő, a hagyományos lewis polo modelleknél valamivel rövidebb és bővebb graphic varsity tee sorozatot. Ez a darab puha anyagának és lezser kialakításának köszönhetően kiemelkedően kényelmes, valamint további előnye, hogy minimalista kialakításának hála egy smart casual összeállítás részét is képezheti. Akkor sem kell viszont nélkülöznöd a minőségi termékeiről híres gyártót, ha az idő már hidegebbre fordult, hiszen a palettán egyaránt elérhetők a vastagabb anyagú, hosszú ujjú pólók. Ezeket a LEVI’S polo darabokat a számos mintázatnak és színnek köszönhetően ugyanúgy felveheted munkába, mint egy randira, az összhatás pedig a kollégákban és partneredben is elismerést kelt majd.