Női Pólók105


Tommy Hilfiger póló: a vezető prémiummárka lazán sportos felsőruházati kínálata

Ki gondolná, hogy a póló, ez a rendkívül népszerű felsőruházati termék eredeti jelentését illetően valójában labda? A „polo” ugyanis a tibeti nyelv egyik ágából, a baltiból származik, és az ugyancsak tibeti „pulu”-val együtt labdát jelent. Azt a labdajátékot, amit az angolok az indiaiaktól vettek át és később lovon ülve űzték, ezért hívják lovaspólónak. A lovaspóló játékosai által hordott kötött ing alapján később, első sorban a tenisz, majd más sportágak játékosai számára kifejlesztett könnyű, szellős viselet hatalmas karriert futott be. Ha szeretnéd ruhatáradat a casual, azaz a könnyed életérzés eme kedvelt ruhadarabjaival felfrissíteni, jó választást jelentenek a sajátos szín- és formavilágú Tommy Hilfiger pólók, amelyeken a márka ismert kék, fehér, piros színei együtt vagy éppen külön-külön, változatosan és mindig ízléses elrendezésben jelennek meg. A tartósan kiváló minőség a Tommy Hilfiger pólók esetében alapkövetelmény. Az elegáns ugyanakkor sportos, kereknyakú vagy galléros kialakítású fazonok remekül kombinálhatók más ruhadarabokkal akkor is, ha munkába mész és akkor is, ha buliba vagy más szabadidős programokhoz veszed fel őket.

Hilfiger póló: hölgyek és urak számára csúcsminőségű választék a kalandos történetű viseletből

A póló színes történetéhez tartozik az is, hogy egy ideig csak alsóruházatnak használták, szinte kizárólag fehér színben. Nem tartott persze soká, hogy felsőöltözetként is közkedvelt legyen. Miután a múlt század 50-es éveiben több filmben pólóban voltak láthatók olyan imádott sztárok, mint a szívtipró Marlon Brando, majd nem sokkal később a lázadó fiatalok bálványa, James Dean, vagy amikor a 70-es években, a kultfilmé vált „Grease”-ben John Travoltán is egy ilyen fehér póló virított az akkor nagyon trendi fekete dzseki alatt, világszerte ugrásszerűen megnövekedett a pólók forgalma a férfiak között. Igazi macsó életérzést közvetített. Széles körű elterjedését az is segítette, hogy a gyártók felismerték, hogy alkalmas arra is, hogy a rajta megjelenített képekkel, szövegekkel vagy éppen ezek kombinációjával messziről hirdesse viselője életérzését, hangulatát, állásfoglalásait. Így hamarosan bevett reklámeszközzé is vált. A lifestyle kategóriába tartozó Hilfiger pólók kényelmes és mutatós darabjai nem követik, hanem diktálják a pólódivatot. Minden alkalomra és bármilyen hangulathoz vonzó, trendi megjelenést biztosítanak nemtől függetlenül.

Tommy Hilfiger női póló:

Természetesen hamar elérkezett az idő, amikor már a hölgyek körében is átütő sikert aratott ez az alapvetően egyszerű ruhadarab. Bár egyszerű, mégis képes szezonról-szezonra megújulni, újra és újra felhívni magára a figyelmet, különösen, ha a paletta tervezése olyan divatház kezében van, mint például a Tommy Hilfiger. A világcég által kínált darabok mind formájukat, mind színvilágukat tekintve egyedi kialakításúak, mindig kifogástalan anyagokból készülnek, sportos lazaságukkal szabadságot és függetlenséget sugároznak, amivel könnyű azonosulni. Ez ad magyarázatot töretlen népszerűségére, ez az amiért Neked is érdemes végigböngészni a vonzó kínálatot, és ezért fogod tudni Te is megtalálni benne a legújabb kedvencedet.