A ruhád

Húsvétra
  Fedezd fel most

  Kellemes húsvéti ünnepeket!

  A húsvét egyre csak közeleg és Te még mindig nem találtál egy csinos kis ruhát az ünnepekre? Akkor íme, egy kis inspiráció a húsvéti ruhádhoz! Családi ünnepnapokra egészen biztosan jó választás egy nőies szabású, átlapoló hatású darab. A derék kiemelése övvel minden nőies alkat számára előnyös. Mi szeretjük!

  Húsvéti parti

  A húsvéti ünnepléshez igazán fantasztikus lehet egy testre simuló bodycon ruha. Itt a jelszavunk: a kevesebb több! A decens színek és a visszafogott dekoltázs elegánssá varázsolják megjelenésünket.

  Jó reggelt, napsugár!

  A húsvéti szabadnapokkal a tavaszi zsongás ideje is eljön végre! Hogy a tavaszi vibrálást meg is mutassuk, virágmintákhoz és meleg színekhez nyúlunk. Virágos ruhádhoz nagyon stílusos egy olyan utcai papucs, amelyen visszaköszön a ruhád színe! Ez igen!

  Fodrokat kérünk!

  Második inspirációs forrásunk is nagyon cuki! Ebben a szezonban szeretjük a feltűnő fodrokat! Akár a galléron, akár az ujjrészeken vagy a szegélyen - ezzel az extravagáns elemmel idén garantáltan Rád szegeződik minden tekintet!

  Lady in Red

  Idei húsvéti outfited fénypontja a piros szín! Megjelenésedet az olyan kis részletek teszik tökéletessé, mint a fodrok vagy a redők. Fekete pántos szandállal és hozzáillő kiegészítőkkel ünnepi lesz a stílusod, és a húsvéti tojásokkal ellentétben Téged biztosan nem kell majd a fűbe rejteni!

  Sztori kategóriák

  Termékek a sztoriból 42 termék
  Modell nézetTermék nézet
  Fel