Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
 Márka header

SUPERFIT - a gyermekeknek csakis a legjobb cipőket!

A SUPERFIT Európa egyik vezető gyermekcipő márkája, és úttörő a modern fiú és lány cipők technológiájának fejlesztésében. A cég elsősorban beltéri cipők, sneakerek, illetve kisgyermekek első cipőinek készítésére fókuszál. A cég német, svájci és osztrák ortopédorvosokkal is bevizsgáltatta a cipőit, akik 98%-ban elismerték és ajánlották is a termékeket. A SUPERFITNÉL pontosan tudják, hogy az első járócipők fontossága kiemelkedő, hiszen ebben a korban különösen fontos, hogy megfelelően illeszkedjen a cipő a gyermek lábához. cipőket speciálisan úgy fejlesztették ki, hogy optimális mozgásteret biztosítsanak a lábujjaknak. Ennek eredményeként a gyermekek lábának bőven van helye a cipőben való mozgáshoz és a növekedéshez, és nem szorítanak. Gyermeked lábfejének formáját illetően pedig három féle SUPERFIT szélességi modell közül választhatsz: széles, közepes vagy keskeny cipők. A puha és kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően a SUPERFIT online shop összes cipője a legnagyobb kényelmet nyújtja, és biztosítja, hogy sehol ne nyomja a kis lábakat. A cipők anyaga lélegző, amire különösen nagy szükségük van az egész nap futkározó gyerekeknek. Így a cipő anyaga elvezeti az izzadságot és szárazon tartja a lábfejet.

A SUPERFIT +VIOS cipők Európában készülnek

Gyermekcipők esetében még jobban oda kell figyelni a káros anyagok mellőzésére, mint felnőtt cipőknél. Épp ezért a SUPERFIT külön teszteli a cipőket, hogy semmilyen káros anyag ne kerülhessen azok anyagába. A SUPERFIT cipőket Grazban fejlesztik és tervezik, emellett a cég grazi központjában ezen kívül a cipők teherbírását is tesztelik. A márka filozófiájában a fenntarthatóság is lényeges szerepet játszik, ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a SUPERFIT +VIOS Saturnus modellje volt a legelső gyermekcipő, amely elnyerte az osztrák ökocímkét. Cipőiket több mint 40 országban forgalmazzák, és saját gyáraik vannak Magyarországon, Romániában és Indiában is. Ráadásul a +VIOS cipőiket kizárólag európai telephelyeken gyártják, azonban most az ABOUT YOU SUPERFIT online boltjában meg is tudod őket vásárolni. Legyen szó csecsemő, kisgyermek vagy tini cipőről, kínálatunkban csakis a legjobb minőséget találod.

SUPERFIT online shop - a szandáloktól a bakancsokig

A SUPERFIT kínálatában minden cipőt megtalálsz, amire kislányodnak vagy kisfiadnak szüksége lehet. A könnyen feladható tépőzáras félcipők jól támasztják a lábat és megvédik az lábujjakat a játék során keletkező ütésektől. A BOA® Fit System egy olyan tépőzáras megoldás, amelyet könnyű zárni és kinyitni, valamint nagyon ellenálló anyagból készül, így sokáig működőképes marad. A Gore-tex réteg nem engedi beázni a cipőt, így az se baj, ha éppen egy pocsolyán gázol át a kicsi. A SUPERFIT kínálatában számos modellt, így a nyitott és zárt elejű fazonokat egyaránt megtalálhatod. Ha hidegebb időre keresel valamit, válogass a bélelt csizmáik vagy bakancsaik közül.