Babacipők kislányoknak, melyek tökéletes idomulnak a kis tappancsokhoz

A babacipők segítik az első hónapokban melegen tartani és védeni a kisbabád talpát. Az ABOUT YOU-nál babacipők széles választékát találod, melyek mindegyike hihetetlenül cuki. A babacipők nekünk felnőtteknek mindig olyan aprócskának tűnnek, és a gondolat, hogy gyermekeink majd felnőnek, a messzi távolban van csupán. Általában babánk első cipőjét egy életen át megőrizzük, és szülőként már felnőtt gyermekeinkkel szívesen gondolunk vissza ezekre a különleges időkre. Nézz körül a webshopban és fedezz fel cukibbnál cukibb, puha anyagú babacipőket kislányoknak.

Babacipők kislányoknak melyek mindig melegen tartanak

babacipőt hord, akkor egészségesen tud majd a csontozata és izomzata fejlődni. Ideális esetben a gyermek divat cipő modelljei puhák és melegen béleltek.

Kisbabád első cipője az önfeledt kúszás-mászáshoz

Mikor gyermeked megtanul mászni, érdemes cipőcskék után nézni, hiszen megfelelő tartást biztosítanak, mégis elég rugalmasak ahhoz, hogy ne legyenek zavaróak. Mikor már járni tanulnak, válogathatunk speciálisan erre a célra kifejlesztett modellek közül, melyek támogatják az izomzatot és biztos tartást nyújtanak. Ilyenkor már fontos, hogy a cipő mérete megfelelő legyen. Viszont bármennyire szépek és aranyosak is a baba cipőcskék, otthon hagyni kell kislányodat mezítláb is járkálni, hogy megszokja az érzést. Hagyjd, hogy az ABOUT YOU kisbaba ruházat szekciója inspiráljon, hiszen az ingyenes házhoz szállítás mellett ingyenes visszaküldést is biztosítunk vásárlóinknak. Ha nem passzol a termék, küldd vissza 90 napon belül, és cseréld ki egy másikra.