Cipők fiúknak1,024

Kisfiú cipő az ABOUT YOU-tól

A gyermekdivat egyik legfontosabb részét képezik a gyerekcipők. Ha cipőről van szó egyáltalán nem mindegy, hogy mit visel a kisfiad. Kiemelkedő fontosságú a minőség fiú gyerekcipő terén. A cipő anyagának ellenállónak kell lennie, mert egy kisfiú sokat futkározik, ugrál, csúszkál, mászkál. Egy olcsó, rosszabb minőségi cipő, lehet, hogy csak pár alkalmat bír ki. Ezzel szemben ha az ABOUT YOU webáruházban vásárolsz, biztos lehetsz benne, hogy minőségi terméket kapsz. A legjobb márkák, kiváló minőségű kisfiú cipői között válogathatsz. Rendeld meg a cipőt bátran és ha mégse jó a méret vagy nem tetszik a kisfiad lábán, akkor 90 napig ingyenesen visszaküldheted nekünk.

Fiús cipők angyalkáknak és kis ördögöknek

Ahány gyerek, annyi féle. Ezért ilyen széles körű a választék a webshopunkban is. A fiús cipők kategóriákba vannak rendezve, hogy megkönnyítsük a választást.
Rengeteg sportcipőt és kiránduláshoz készített bakancsot kínálunk vadóc kisfiúknak. Ezek a cipők nagyon hasonlítanak a felnőtt sportcipő és bakancs verziókra, hiszen minden kisfiúból egyszer férfi lesz. Ezek a fiús cipők úgy lettek kialakítva, hogy a lehető legjobban megtámasszák a fiúk lábát. Nagyon fontos, hogy jó méretet válassz és a cipő ne nyomja a sarkat vagy a lábujjakat sehol. Ugyanakkor túl nagy méretet sem szabad venni mert ha mozog a lábfej a cipőben az kidörzsölheti a bőrt és vízhólyagot is okozhat.
Ha kisfiad már most értekeli a divatot és nem az a rosszalkodó fajta, akkor egy gyönyörű félcipő lesz a kedvence. Egy igényesen kidolgozott bőr cipő vagy bakancs nagyon jól fog mutatni a lábán és ezek a cipők is abszolút kényelmet és szárazságot biztosítanak a lábaknak.

Fiú gyerekcipő a lakásba vagy a nyaraláshoz

Az iskolába járáson és az utcán való viselet mellett természetesen minden más alkalomra is létezik nálunk fiú gyerekcipő. Számos otthoni papucs közül választhatsz. A legtöbb otthoni cipő finom, meleg, plüss anyagból készül és könnyű őket fel és levenni a bebújós fazonnak vagy a tépőzáras pántnak köszönhetően.
Nyaraláshoz és vízpartra szandálok vagy papucsok lesznek a legalkalmasabbak. A szandálok talpa csúszásgátló gumiból van, hogy ne lehessen könnyen elcsúszni bennük. Létezik tiszta gumi anyagból készült verzió, mint például a Crocs. Ez azért jó választás mert akár a vízbe is be lehet vele menni és nem fog tönkremenni. Sok szandál olyan sok helyen rögzíthető a lábfejhez, hogy akár egész nap is viselheti kisfiad és mégis szellőzik a lába benne.
Ha szakad az eső és áll a víz a járdán, jó ha van kisfiadnak egy gumicsízmája is, ami szintén megvásárolható fiú gyerekcipő kínálatunkban.