Egy családi vállalkozás termékei 5 kontinens 50 országában: a Rieker cipők már több, mint 100 éve a piacon

A Rieker cégnév és cipőmárka is egyben. A nagy hagyományokkal rendelkező, mai napig családi kézben lévő vállalkozás kezdetei a 19. század végére nyúlnak vissza. Az öt generációval ezelőtt, a Fekete-erdő vidékén alapított egyik legrégebbi német gyártóüzem kezdetben jómódú, észak-olasz polgároknak készített divatos lábbeliket. A már kezdetben is kiváló minőség jó ajánlólevélnek bizonyult, és a Rieker cipők hamarosan egész Közép-Európában ismertté váltak. A ma már svájci központú vállalkozás időközben kiterjedt cégcsoporttá vált, ezzel is növelve népszerű termékei kínálatát és piaci súlyát. Ma már közel 25 millió pár cipő kerül a cég által első sorban Európában ellátott, közel 9.000 független kiskereskedőhöz, és persze tőlük tovább a mindennapokban is a minőségi, divatos és egyben maximálisan kényelmes cipőket előnyben részesítő vásárlókhoz.

Divatos kényelem: a lábakat kényeztető Rieker cipők

A mutatós lábbelik nem hiányozhatnak egyetlen nő ruhatárából sem. Mivel lábfejünk és talpunk nagyon sok idegvégződést tartalmaznak, és ezek érzékenyen reagálnak topánkáink adottságaira, egyáltalán nem baj, ha sok órás talpalás után is jó járni bennük. Nyilván Te is szeretnéd, ha egy hosszú, csajos délután vagy egy átmulatott éjszaka után sem éreznéd rosszul magad kedvenc cipődben. A Rieker cipőket tudatosan ilyenre tervezték. A Rieker saját fejlesztő és kutató laboratóriumában folyó munka célja, hogy a Rieker cipők kialakítása olyan legyen, ami kellő teret biztosít a lábfejek mozgásának, a könnyű talpanyag, a speciális, rezgéscsillapító hatású sarkok és más felületetek rugalmassága pedig a lábfejen kívül a gerincet is kellő mértékben védje a káros rázkódásoktól. Mindez az úgy nevezett „antistressz” technológia folyamatos, a termékekbe beépülő újításainak köszönhető. Ez teszi a Rieker lábbeliket olyan egyedivé és különlegessé.

A Rieker női cipők: trendi díszekkel és mutatós kiegészítőkkel

A Rieker termékeire nagyon jellemzőek a gyártás során az alsó és felsőrésznél használt anyagok kombinációi. Ezeket a cég saját maga állítja elő, ezzel is folyamatosan garantálva a magas minőséget és megbízhatóságot. A Rieker cipőket bőrből, fémből készült igazán trendi díszek és más, mutatós kiegészítők teszik még vonzóbbá. Nagyon sok modellnél feltűnik a stílusos megjelenést tovább fokozó, egyedi varrástechnika, amely jelentősen hozzájárul a cipők remek összhatásához. Ezekben shoppingolni, bulizni, utazni vagy akár munkába járni igencsak remek érzés. Akár a forró nyári napok programjaihoz, akár a havas téli mindennapokra keresel magadnak a ruháidhoz nagyszerűen illeszthető, kényelmes lábbelit, a Rieker cipők hatalmas választékában bizonyára Te is megtalálod a Neked valót.