Női Cipők144

A Skechers cipő: a népszerű kaliforniai világmárka

A márkát a Greenberg család, apa és fia alapította 1992-ben, a napfényes Kaliforniában. Robert Greenberg sokféle módon próbált pénzt keresni, mielőtt a cipőüzletben sikereket ért volna el. Nyitott fodrászszalont, volt parókás nagykereskedése, importált antik órákat, értékesített elektronikus csipeszeket, és működtetett görkorcsolya üzletet is. 1983-ban megnyitotta az L. A. Gear női ruházati üzletet, és hamarosan cipőket is importált. A cipőbizniszben első sikerüket a gördeszkásoknak tervezett, speciális sportcipőjükkel érték el. Azóta a márka állandó fejlesztés alatt áll, és kiterjedt üzlethálózat gondoskodik arról, hogy Amerikától Ázsiáig a világ 170 országában elérhetők legyenek a Skechers cipő változatos újdonságai. A márka gazdag választékában a sportcipőktől az utcai viseletig sok termékcsalád megtalálható. Jellemzően két kollekció, a „lifestyle”, azaz életmód (mint a BOBS vagy a Relaxed Fit komfort cipők), valamint a „performance”, azaz a teljesítmény (mint a GOrun és a GOwalk cipők) határozza meg a fejlesztés irányait. A Skechers éppen aktuális termékeit mindig hírességekkel népszerűsíti. Így Demi Lovato, Camilla Cabello énekesnők vagy David Ortiz baseball játékos is volt már a cég reklámarca. Itthon Dallos Bogival reklámozta magát a márka.

A Skechers cipő a rugalmas, könnyű és mutatós sportcipő szinonimája

A Skechers által kifejlesztett, nagyon menő, deszkás surranó már régóta kedvelt viselet a sportágat kedvelők körében. A márka nagy húzása, hogy a Skechers cipők immár az alakformálás sokszor küzdelmes folyamatát is segítik. Az igazán sportos életvitelűek ruhatárából nem hiányozhatnak ezek a korszerű lábbelik. A Skechers sportcipői nem véletlenül olyan kapósak, hiszen ezek a normál sportcipőkhöz képest kétszer, háromszor megerősített varrással készülnek, hogy bírják a strapát. A márka által alkalmazott szilikonpárnás vagy zselés talpbetétek pedig a megfelelő rugózást biztosítják járás vagy futás közben. Ezt a komfortérzést erősíti a talprész légpárnás kialakítása, amely akár egész nap ellenáll a lábra irányuló nyomásnak. A legújabb fejlesztésük a légáteresztő, memóriahabos talpbetét, amely a láb formáját felvéve szuper könnyű, szinte légies járást biztosít. Olyan érzés benne, mintha párnákon lépdelnél. És ki ne szeretne úgy járni-kelni, mintha a felhőkön közlekedne!

Skechers női cipő: más cuccokkal is remekül kombinálható, csajos fazon

A 90-es évek közepétől világszerte hódít a sportos utcai cipő és a sportos megjelenésű szabadidőcipők népszerűsége ma is töretlen. A Skechers női cipők az edzőtermeken és sportpályákon kívül a hétköznapok sodrásában is megállják a helyüket. Trendi színekben, számtalan formában remek kombinációs lehetőséget kínálnak akár farmerhez, akár más, laza öltözékhez. A kiváló minőségű és a divattrendeket rugalmasan követő kínálatból gyerekjáték megtalálni az alkalomhoz és az időjáráshoz legjobban illeszkedő Skechers lábbeliket.