Női Cipők138

Egy ízig-vérig amerikai márka: Tommy Hilfiger és az ő cipői

Tommy Hilfiger, a divatszakma egyik igazi fenegyereke, aki karrierjét a 70-es évek elején, alig 18 évesen kezdte, onnan érkezett, ahová nagyon sokan szeretnének eljutni a divatszakmában, Amerikából. A mára már prémiummárkává vált termékpaletta tervezője első jelentősebb üzleti sikerét annak köszönhette, hogy a 70-es években virágzó hippikorszakot meglovagolva, kifejezetten ennek az akkor teljesen újszerű kultúrának a vonzásában élő amerikai fiataloknak kreált divatcuccokat. Üzleti karrierjéből nem hiányoztak a hullámvölgyek sem, de mindig újra a legjobbak közé küzdötte fel magát. Akkor is jól választott, amikor a 90-es években népszerű, ugyancsak Amerikából világhódító útjára induló hiphopzene sikeres előadóinak tervezett fellépési öltözékeket. Az olyan események, mint Snoop Dogg énekes 1994-es TOMMY feliratú trikóban történő TV-fellépése, vagy a Tommy Hilfiger ruhákban koncertező Britney Spears énekesnő 1999-es turnéja után szárnyaltak az eladások.

A Tommy Hilfiger cipő: a fiatalok népszerű lábbelije

A sztártervező immár világszerte ismert, jellemző kollekciójának színvilágát a kék, a piros és a fehér színek változatos játéka uralja. Tommy Hilfiger nem bízott semmit a véletlenre. Jellegzetes kollekcióját és jól ismert céglogóját tudatosan az amerikaiak szemében nagy becsben tartott nemzeti lobogó trikolorjának kombinációira építette. A kezdetben elsősorban férfiaknak tervezett sportos utcai öltözékek mellett később női öltözékek és persze cipők, táskák és más kiegészítők is megjelentek a gazdag kínáltban. Mindegyiket a sportos elegancia jellemzi. Színvilágukban újra és újra felbukkannak a vidám hangulatot árasztó kék, piros és fehér színek. Ha trendi akarsz lenni és szereted az amerikai életérzést sugárzó cuccokat, köztük a könnyű, kényelmes és sportosan elegáns lábbeliket, akkor a kollekció különböző darabjai nem hiányozhatnak a Te ruhatáradból sem. Ma már a világ 65 országában megvásárolhatók a prémiumkategóriás anyagokból készült, divatos, ugyanakkor laza megjelenést biztosító Tommy Hilfiger cipők. Ezért, ha olyan lábbelit szeretnél, amelyikre a sportos elegancia a jellemző, de amelyiket pörgősebb programokhoz is felvehetsz, akkor válassz az amerikai dizájn verhetetlen választékából, a barátnőid tudni akarják majd, hol vásároltad őket!

Tommy Hilfiger női cipő: finom kényeztetés a lábaknak, elegáns megjelenés minden alkalomra

A ruhatárad darabjai közül a cipőidnek van a legnagyobb befolyása arra, hogy sokáig, gond nélkül élvezhesd az egészséges mozgás örömeit. Válassz tehát okosan! A Tommy Hilfiger női cipők széles kínálata ebben nagyszerű ötletekkel áll a rendelkezésedre. Akár klasszikus formát vagy lezserebbet, akár lapos vagy tömörebb sarkút, akár zárt félcipőt, szandált, tornacipőt vagy papucsot keresel, az amerikai márka meggyőző választékában biztosan rátalálsz álmaid lábbelijére! Változatos dizájn, jó hangulatú színek, kényelmes viselet, ez mind egyszerre lehet a Tiéd, bármelyik pár női Tommy Hilfiger cipő mellett is döntesz.