Fedezd fel NYÁRI AKCIÓNKAT: Akár -70%5

Fürdőruhák131
Nézet
Rendezés
Szín
Márka
Ár
Anyag
PayPalMasterCardMaestroVISACash on DeliveryGLSMagyar Posta

A bikinibodyd támogatója: az úszás

Adidas női egyrészes fürdőruha

Imádsz a vízben mozogni? Nagyszerű! Az ABOUT YOU segít, hogy ne csak fitt, hanem divatos is legyél sportolás közben! Az oldalunkon számtalan fürdőruhát és úszódresszt találsz, melyek kiválóan alkalmasak a vízi sportokhoz. Szenvedélyes úszóként bizonyára már te is tudod, hogy a megfelelő funkcionális fürdőruha elengedhetetlen a kielégítő sportteljesítményhez, így az alábbiakban ebben fogunk neked segíteni! Fontos, hogy a fürdőruha tökéletesen kövesse a tested vonalát, mivel csak így tud megfelelő tartást biztosítani. A megfelelő méret kiválasztása azért is elengedhetetlen, mivel a fürdőruhának minden helyzetben a helyén kell maradnia, hiszen te sem akarod azzal tölteni a sportolásra szánt értékes perceket, hogy folyamatosan a fürdőruhádat igazgatod. Mindezek alapján egyértelmű: minél professzionálisabb szinten űzöd az úszást, annál magasabb minőségű fürdőruhára van szükséged. Bizonyos szint felett a fürdőruha mellett olyan egyéb felszerelésre is szükséged lesz, mint például egy szintetikus anyagból készült úszósapka, amely megóvja a hajadat a túlzott nedvességtől, és csökkenti az úszás közben jelentkező ellenállást. Ráadásul az úszósapkát nemcsak sportoláshoz, hanem zuhanyzáshoz is használhatod abban az esetben, ha nem szeretnéd, hogy a hajad vizes legyen. Fedezd fel a hatalmas úszófelszerelés-választékunkat, és találd meg azokat a darabokat, melyek hűséges társaid lesznek az edzések során.

A megfelelő fürdőruha a megfelelő alkalmakra

Vásárlás előtt nem árt tájékozódni a különböző úszódresszek és úszófelszerelések között, illetve azt sem árt mérlegelni, hogy milyen körülmények között fogod használni ezeket a darabokat. Ha elsőssorban úszni szeretnél, akkor nagy hangsúlyt kell fektetned arra, hogy a fürdőruha valóban kényelmes legyen, és nagy mozgásszabadságot biztosítson számodra. A professzionális úszódresszek tökéletes választás lehetnek ebben a helyzetben, hiszen ezek a darabok maximálisan támogatják a sportcéljaidat. Ezek a fürdőruhák elsősorban olyan elasztikus anyagokból készültek, mint a nejlon, az elasztán vagy a poliészter, melyek nagy mozgásszabadságot nyújtanak, emiatt különösen kényelmesek. A rugalmasság mellett az úszódresszek esetében különösen fontos a megfelelő tartás. A beépített melltartórésznek köszönhetően a tartás is megfelelően biztosított, valamint a kényelem is garantált.

Az úszósport története

Az úszás eredetének megismeréséhez egészen az ókori görögökhöz kell visszamennünk az időben, hiszen ők voltak az elsők, akik úszóversenyeket rendeztek. Valamivel később az ősi germán törzsek állítólag versenyeket rendeztek, és úszótudásukat a rómaiak elleni harcban használták fel. A középkorban azonban az úszás jelentősen a háttérbe szorult, hiszen az embereknek ebben az időben tilos volt mutogatni a testüket, ráadásul a hiedelmek szerint a nyílt vizekben veszélyes lények is éltek, így az emberek távol tartották magukat ettől a tevékenységtől. Az úszással szembeni ellenséges hozzáállás csak a 17-18. században kezdett megváltozni, amikor az emberek felfedezték az úszásban rejlő sportértéket. Ezt követően ez a sportág is jelentős fejlődésnek indult, kialakultak például a különböző úszásnemek és úszótechnikák. A mai értelemben vett úszóversenyek a 19. században jelentek meg először, aminek eredményeképpen az úszás már hivatalos sportágként jelent meg az első újkori olimpián 1886-ban.

Úszástechnikák

Az úszás tulajdonképpen nem más, mint a vízben történő, eszköz nélküli mozgás, amelyet alapvetően négyféleképpen lehet kivitelezni. Ez a négy kivitelezési mód a négy úszónem, név szerint az alábbiak:

Nike női fekete egyrészes fürdőruha
 • Mellúszás:
  A mellúszás a klasszikus, hason fekvő helyzetben történő úszást jelent, ahol a kar- és lábhúzásokat kizárólag a víz alatt végzik. A karok szimmetrikusan mozognak elölről a test oldalai felé, míg a lábak az úgynevezett békamozgást hajtanak végre.
 • Hátúszás:
  A hátúszás - mint ahogy a neve is mutatja - háton végzett úszást jelent, ahol a lábak párhuzamos tempózást hajtanak végre. A karok mindeközben hátrafelé köröznek, így biztosítják az előrehaladást.
 • Pillangóúszás:
  A pillangóúszást egyes nyelvekben delfinúszásnak is nevezik. Ha az elnevezésben nem is, abban egészen biztosan egyetérthetünk, hogy ez a legnehezebb úszásnem a négy közül. A pillangóúszás esetében hason fekve mozgunk a vízen, miközben a karokkal párhuzamos csapásokat végzünk, a lábak pedig szorosan össze vannak zárva, és hullámzó mozgásuk révén biztosítanak lendületet az egész test számára.
 • Gyorsúszás:
  A gyorsúszás esetében a karok ellentétes mozgást végeznek, így biztosítják a vízben való előrehaladást. A lábakkal eközben erőteljesen tempóznunk kell, akárcsak a hátúszás esetében.

A megfelelő fürdőruha a strandra és a medencébe

Az ABOUT YOU-nál mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet egy úszóedzéshez. Nemcsak fürdőruhákból, hanem egyéb úszófelszerelésekből is hatalmas választékkal várunk, így egészen biztosan meg fogod találni azokat a darabokat, amelyekre szükséged van. A fürdőruhák esetében a legfontosabb szempont a funkcionalitás, azonban az ABOUT YOU-nál nemcsak professzionális, hanem stílusos darabokat is találsz, így a szuper megjelenésről sem kell lemondanod. Legyen szó egyrészes fürdőruháról, bikiniről, köntösről, fürdőpapucsról vagy éppen úszósapkáról: nálunk mindent megtalálsz. Ha úszásról van szó, nem érdemes spórolnod a minőségen, hiszen a klóros vagy a sós víz nagyon könnyen tönkreteheti a nem megfelelő minőségű úszódresszedet. Ha szívesen merülsz el a habokban vagy éppen ugrasz fejest a medencébe, akkor látogass el az ABOUT YOU oldalára, és fedezd fel a különböző fürdőruhákat és kiegészítőket, melyek hű társaid lesznek majd a vízparton vagy az uszodában. Ne feledkezz meg a fürdőpapucsokról sem, hiszen ezekre a darabokra is szükséged lehet az úszóedzéseiden!

Merülj el a végtelen kínálatunkban!

Ha ezúttal magad mögött hagyod a medence klóros vizét, és inkább a tenger sós vize felé kacsingatsz, akkor sem kell kétségbe esned, ha arról van szó, milyen fürdőruhát vigyél magaddal, hiszen az ABOUT YOU oldalán hatalmas fürdőruha-választékkal várunk! Garantáljuk, hogy itt mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet a nyaraláson! Az úszás és a vízi sportok mellett a síelés, a futás, a tenisz és egyéb sportok szerelmesei is megtalálják a funkcionális ruházatukat, amiben valóban élmény lehet a sportolás! Látogass el az oldalunkra, fedezd fel a hatalmas kínálatunkat, és rendeld meg még ma a következő úszódresszedet! Túl szoros vagy éppen túl bő? Ez sem akadály, hiszen ahogy a szállítás, a visszaküldés is ingyenes! Hidd el, megéri!

Népszerű márkák ebben a kategóriában
Népszerű színek ebben a kategóriában
További érdekes témák
Női Kategóriák
Női Márkák
ABOUT YOU X INTERNATIONAL
Biztonságos vásárlásAz adataid biztonságban vannak
*Legalacsonyabb teljes ár az árcsökkentés előtti 30 napban.**Minden belföldi hálózatról ingyenes. Külföldi hívások esetén díjak merülhetnek fel.***Teljes összeg ÁFÁ-val.5) A promócióra különleges feltételek nem vonatkoznak. https://www.aboutyou.hu/akcio-feltetelei
RólunkSajtóÁllásokBefektetői kapcsolatokAdatvédelemFelhasználási feltételekImpresszum
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG