Ugrás a fő tartalomra
Készülj fel a Black Friday-re!
Verhetetlen akciók és leárazások5

BLACK FRIDAY az ABOUT YOU webshopban

A Black Friday véget ért, de az ABOUT YOU-n mindig megtalálhatod kedvenc divattermékeidet remek áron, egész évben! Fedezd fel az akciós női divatot és vásárolj ruhákat, cipőket és kiegészítőket kedvezményes áron. A férfiak is megtalálhatják kedvező áron a hozzájuk illő divatot a férfi ruházat akciós szekciójában. Vásárolj ma - ingyenes szállítással* az otthonodba.

Black Friday: 2023. november 24.

Idén is árcsatára hív a BLACK FRIDAY. Az exkluzív Black Friday árzuhanás garantáltan megdobogtatja a shopping-imádók szívét! De honnan is ered a BLACK FRIDAY akció? Az ABOUT YOU-n többet is megtudhatsz erről a napról.


A BLACK FRIDAY, vagyis a Fekete Péntek, eredetileg Amerikából került át Európába, és a Thanksgiving, azaz a Hálaadás Napját követő napon van. A Hálaadás Napja igazi családi ünnep, amelyen a jó termést hálálják meg az amerikaiak egy nagy családi lakomával. Az utána következő pénteken pedig sok amerikai vesz ki szabadnapot, hogy ekkor beszerezzék az első karácsonyi ajándékokat. A karácsonyi szezon ezzel a nappal nyílik meg!


Természetesen a kereskedők is felfigyeltek erre a napra, és akciókkal próbálják növelni az eladásokat. Sok bolt már hajnali ötkor kinyitja kapuit, hogy árleszállítással, kedvezményekkel és akciókkal várják a vásárlókat. Sokan már éjjel sorban állnak a bevásárlóközpontok előtt, hogy elsőként csaphassanak le a hatalmas akciókra.


Az online kereskedelem elterjedésével létrejött az úgynevezett CYBER MONDAY, mely a Hálaadás Napja utáni hétfőre esik. Míg a BLACK FRIDAY akciók eredetileg inkább a bolti kereskedelemre vonatkoztak, a CYBER MONDAY ajánlatok az online kereskedelemet célozták meg. Manapság már ez a két nap mindkét területen egy egységes hétvégét alkot tele kihagyhatatlan kedvezményekkel és akciókkal.


Honnan származik ennek az akciókkal teli napnak a neve?

Sokféle elmélet és mítosz létezik a BLACK FRIDAY nevének létrejöttével kapcsolatban – itt találod a három legnépszerűbbet:


  • 1. elmélet: A hatalmas embertömeg, amely ezen a pénteken a bevásárló utcákon hömpölyög, messziről úgy néz ki, mint egy hatalmas fekete massza.
  • 2. elmélet: az akciók iránti óriási érdekődésnek köszönhetően a kereskedők a veszteséges „piros“ számaikat nyereséges, „fekete“ számokká alakítják át.
  • 3. elmélet: a magas profitjuk számlálása közben a kereskedők ujja fekete lesz.

Abban mindenki egyetért, hogy ezen a napon a kereskedőknek hatalmas forgalmuk van, mi pedig nagyon sokat spórolhatunk!

BLACK FRIDAY meets ABOUT YOU

A BLACK FRIDAY alkalmára az ABOUT YOU is ellenállhatatlan ajánlatokkal készült. Ezen a pénteken, 2023. november 24-én verhetetlen árakon frissítheted fel a ruhatárad, és az egészben a legjobb, hogy ki sem kell mozdulnod otthonról! Kerüld el idén a tömeget, és hagyd ki a tolakodást az utolsó akciós darabokért! Rendelj kényelmesen otthonról, ahol nem kell órákat sorban állni a kasszák és a próbafülkék előtt! Fedezz fel új kabátokat, ruhákat, nadrágokat és sok egyéb mást az ABOUT YOU BLACK FRIDAY AKCIÓ alkalmával – csak a készlet erejéig! Csapj le az akciókra, még mielőtt más megtenné! Élvezd együtt az ABOUT YOU-val az adventi időszakot, hiszen ha minket választasz vásárlásaidhoz, ingyenes szállítást és 90 napos visszaküldést biztosítunk, és akár utánvéttel is fizethetsz!

Gyakori kérdések a Black Friday kapcsán

Mikor van idén a Black Friday?

Pénteken, 2023. november 24-én

Mi történik ezen a napon?

A Black Friday alkalmával nagyon sok hagyományos és online bolt rövid időre hatalmas kedvezményeket biztosít. Így egyrészt a kereskedők növelik az eladásaikat, másrészt pedig mi olcsóbban szerezhetjük be a tervezett karácsonyi ajándékokat.

Mennyi ideig tart a Black Friday?

A Black Friday, ahogy a nevéből is adódik, főképp pénteken van. Viszont sok bolt már néhány órával hamarabb is elkezdi az akcióit, melyek egész hétvégén, akár 3 napon keresztül is tarthatnak.

A legmenőbb márkák Black Friday akcióban