Érintkezésmentes kézbesítés: 2-4 munkanap5

Let's get this
Black Friday started!
Verhetetlen akciók és leárazások5

BLACK FRIDAY az ABOUT YOU webshopban

Black Friday: 2020 november 27.

Idén is árcsatára hív a BLACK FRIDAY. Az exkluzív Black Friday árzuhanás garantáltan megdobogtatja a shopping-imádók szívét! De mi is a háttere ezeknek a hatalmas BLACK FRIDAY akcióknak? Az ABOUT YOU felvilágosít:

A BLACK FRIDAY, vagyis a Fekete Péntek, eredetileg Amerikából jött át hozzánk Európába, és a Thanksgiving, a Hálaadás Napja utáni napon van. Ez a nap igazi családi ünnep, amelyen a jó termést hálálják meg az amerikai családok egy nagy családi lakomával. Az azutáni pénteket pedig sok amerikai kiveszi szabadnapként, hogy beszerezzék az első ajándékokat – a karácsonyi szezon ezzel a nappal nyílik meg!

Természetesen a kereskedők is felfigyeltek erre a napra, és akciókkal próbálják megnövelni a bevételüket. Sok bolt már hajnali ötkor kinyitja kapuit, ahol végtelen sok árleszállítás, kedvezmény és akció várja a vásárlókat. Sokan már éjjel sorban állnak a bevásárlóközpontok előtt, hogy elsőként csaphassanak le a hatalmas akciókra.

Az online kereskedés elterjedésével létrejött az úgynevezett CYBER MONDAY, mely a Hálaadás Napja utáni hétfőre esik. Míg a BLACK FRIDAY akciók eredetileg inkább a bolti kereskedelemre vonatkoztak, a CYBER MONDAY ajánlatok az online kereskedelemre céloztak. Manapság már ez a két nap mindkét területen egy egységes hétvégét alkot tele kihagyhatatlan kedvezményekkel és akciókkal.

Hogyan keletkezett ennek az akciókkal teli napnak a neve?

Sokféle elmélet és mítosz létezik a BLACK FRIDAY nevének létrejöttével kapcsolatban – itt találod a három legnépszerűbbet:

  • 1. elmélet: A hatalmas embertömeg, amely ezen a pénteken a bevásárló utcákon hömpölyög, messziről úgy néz ki mint egy hatalmas fekete massza.
  • 2. elmélet: az akciók iránti nagy érdekeltségnek köszönhetően a kereskedők a veszteséges „piros“ számaikat nyereséges „fekete“ számokká alakítják át.
  • 3. elmélet: a magas profitjuk számlálása közben fekete ujjuk lesz a kereskedőknek.

Amiben mindenki egyetért, hogy ezen a napon a kereskedők jól keresnek, mi meg nagyon sokat spórolhatunk.

BLACK FRIDAY meets ABOUT YOU

A BLACK FRIDAY alkalmával az ABOUT YOU is ellenállhatatlan ajánlatokkal csábít. Ezen a pénteken, 2020 november 27.-én verhetetlen árakon újíthatod meg ruhatárad, és az egészben a legjobb – ki se kell mozdulnod otthonról! Hagyd ki idén a tömegnyomakodást a bevásárlóközpontokban, és a tolakodást az utolsó akciós darabokért. Rendelj kényelmesen otthonról, ahol nem kell órákat sorban állni a kasszák és öltözőfülkék előtt. Fedezz fel új kabátokat, ruhákat, nadrágokat és sok egyéb mást az ABOUT YOU BLACK FRIDAY SALE alkalmával – csak a készlet erejéig! Csapj le az akciókra, még mielőtt más megtenné. Élvezd együtt az ABOUT YOU-val az adventi időszakot, hisz ha minket választasz vásárlásaidhoz, ingyenes szállítást és 90 napos visszaküldést biztosítunk, és akár utánvéttel is fizethetsz!

Gyakori kérdések a Black Friday-el kapcsolatban

Mikor van idén a Black Friday ?

Vrijdag 27 november 2020

Pénteken, 2020 november 27.-én

Mi történik ezen a napon?

A Fekete Péntek alkalmával nagyon sok hagyományos és online bolt rövid időre hatalmas kedvezményeket ad. Így egyrészt a kereskedők növelik az eladásaikat, másrészt mi pedig olcsón szerezhetjük be a tervezett karácsonyi ajándékokat.

Mennyi ideig tart a Black Friday?

A Black Friday, ahogy a nevéből is következtethetjük, főképp pénteken van. Viszont sok bolt már néhány órával hamarabb is elkezdi akcióit, és az egész hétvégén keresztül fenntartja. A legtöbb Black Friday akció akár 3 napon keresztül is tart.

A legmenőbb márkák Black Friday akcióban