Gyűrű - több mint egy kiegészítő

Egy gyűrű nem csak egy egyszerű kis kiegészítő. Ennek a pici kör alakú tárgynak ereje van, többféle dolgot is elárul viselőjéről. Egy üzenet, amely elkötelezettségről, hitről árulkodik. Legyen szó jegygyűrűről, testvérgyűrűről, vagy akár egy divatgyűrűről, ne becsüld alá az üzenetet, amelyet közvetít. A gyűrűk régen a vagyon, a hatalom jelképei voltak. A bennük található drágakő mérete és tisztasága alapján egyszerű volt megállapítani egy ember társadalmi státuszát. Minél nagyobb a kő, annál tehetősebb a viselője. Ezt az ékszert nehéz nem észrevenni. Minden társalgáskor gesztikulálunk, majdnem minden mozdulatunk, cselekvésünk során használjuk a kezünket. Az ember pillantása akarva- akaratlanul is rátéved a másik kezére. Sok mindent elárul például az, melyik kezeden, melyik ujjadon viseled, hogy milyen anyagból készült és mit ábrázol.

Gyűrűk viselése

A bal kezet szinte minden kultúrában a szeretettel, a romantikával társítják, mivel közelebb van a szívhez. A régi rómaiak úgy tartották, létezik egy véna, amely a gyűrűs ujjtól közvetlenül a szívbe vezet. Ezért is van, hogy a legtöbb kultúrában a bal kézen viselt gyűrűk az adott illető családi állapotáról árulkodnak. A jobb kézen viselt ékszerek a kreativitás jelképei. Ebben az esetben a gyűrűs ujjon viselt ékszer nőiességet, nyugalmat képvisel. Ha a bal középső ujjadon viseled, az hatalmat, önbizalmat mutat, azt sugallja, készen állsz minden kihívásra. Ha azonban a jobb középső ujjadra húzod fel, az egyensúlyt jelent. Például egy üzleti értekezleten ezzel tudatosan áraszthatsz partnereid felé megbízhatóságot. Női gyűrűk vásárlásakor nagyon fontos az is, hogy összehangoljuk őket stílusunkkal, más ékszereinkkel és a ruháinkkal. Az aranyozott és az egyre népszerűbb rózsaarany gyűrűk például szuperül mutatnak a sárga, fehér színekkel és a farmerrel. Az ezüst bevonatúak pedig rendkívül sokoldalúak, elegánsak, fantasztikusan mutatnak a feketével.

Gyűrűk, amelyek a személyiségükről árulkodnak

Az általad választott ékszerek és kiegészítők, a rajtuk található kő, a minták, színek - ezek az elemek mindegyike a személyiségedet kifejezését segíti. A gyűrűk különböző jelentéssel bírnak, és sok mindenről árulkodnak. Azok számára, akik szeretnek a hétköznapokban is elegáns, alkalmi ruhákat hordani, nagyon hasznos kiegészítő lehet egy gyűrű. A finom és elegáns darabok nagyon ízlésesek, segítenek feldobni az öltözeted. A legdivatosabb típusok közé manapság a minimalista stílusúak tartoznak, mivel nagyon trendik és modernek. Ha ki akarsz tűnni a tömegből, egy minimalista gyűrű felfrissíti, feldobja az megjelenésed. A divatgyűrűket mindig kedved szerint viselheted. Húzhatsz egyszerre többet is egy ujjra, vagy szét is oszthatod őket. Az ABOUT YOU-n különböző stílusú darabok találsz, lepd meg magad eggyel!