Az első rendelésed? -20% EXTRA 24.000Ft-tól5

SPOROLJ20Kedvezmény kód aktiválása
Már csak:00Óra00Perc00Másodperc
Félcipők496
VANS Házicipő 'UA Style 53' - fekete

VANS

32.990 Ft
Számos méretben elérhető
COACH Házicipő 'Marley' - barna
Prémium

COACH

45.990 Ft
Elérhető méretek: 36, 37, 38, 39, 40, 41
PayPalMastercardVisaFizetés utánvéttelGLSMagyar Posta

Női félcipők – a bőség zavara

A női félcipők egy elképesztően tág kategóriát képviselnek, amibe beletartozik a sportostól az elegánsig, a mindennapi, utcai viselettől az ünnepi viseletig rengeteg stílusirányzat. Másrészről pedig, ahogy mondani szokás: „kinek a pap, kinek a papné”. A félcipők, amelyeket valaki csak utcai használatra vesz fel, más szemében lehetnek kellően elegánsak mondjuk egy színházi előadásra, sőt, akár még egy bálba is tökéletes viselet. Ez – ha belegondolunk – akkor fordítva is így van. Lehet, hogy van egy csinos darabod, amit ünnepi alkalmakra tartogatsz, de ugyanez a cipő tökéletesen feldobhat egy mindennapi viseletet is. A kényelmes női félcipők szó szerint aranyat érnek. Ugyanakkor tény, hogy a különféle stílusok, színek, anyagok közt nem is olyan egyszerű kiválasztani azt a modellt, ami számodra tökéletesen megfelel. Azonban van egy jó hírünk – mégpedig az, hogy egyáltalán nem kell pusztán csak egyetlen darab mellett döntened! Ki mondta, hogy nem vehetsz meg egyszerre többet is? Ráadásul az ABOUT YOU online webshopját választva a pénztárcádba sem kell túl mélyére nyúlnod.

Félcipők, amelyek megszépítik életünket

A női félcipők – némi barokkos túlzással élve – olyanok, mint egy ínycsiklandozóan finom tortaszelet a délutáni, forrón gőzölgő kávé vagy tea mellé. Tökéletesen kiegészítenek minden öltözéket, örömmel gazdagítják a mindennapjainkat, és egyszerűen jól esik csupán rájuk nézni is. Nem is gondolnánk, mennyire fontos részei az életünknek, egészen addig, amíg az egyik reggel egy kényelmetlen párat húzunk a lábunkra, és tíz perc séta után átkozzuk magunkat, amiért nem gondoltuk át jobban az aznapi szettünket. A félcipők, amelyek igazán a lábunkra valók, bearanyozzák a napunkat. Nem beszélve arról, mennyire feldobják az öltözékünket. Biztosan veled is megesett már, hogy a nagy reggeli sietségben nem találtad a csini kis magassarkúdat, ezért helyette a félcipők közül kellett választanod. Eleinte talán morgolódtál, hogy ez nem passzol annyira a kis fodros ruhádhoz, ami miatt az egész szett értelmét veszti, de később biztosan hálát adtál érte az égnek, amikor váratlanul el kellett intézned valamit a városban.

Félcipők nélkül minden máshogy lenne

Néhány nő elképzelhetetlennek tartja az életet magassarkúk nélkül. Viseli őket a mindennapokban, bevásárláshoz, munkába menet. Akadnak azonban olyan nők is, akik számára ezek a cipők a hétköznapok „megmentői”. Képzeljük csak el, milyen lenne, ha a női félcipők csupán az utcai viselet részei lennének. Ha nem lenne ennyi csodálatos, változatos stílus, és az lenne a társadalmilag elfogadott nézet, hogy elegánsnak csak azt lehet nevezni, ami magas, az igencsak frusztráló lenne. Szerencsére ez nem így van, és tény, hogy manapság a női félcipők választéka hatalmas. Az elegáns, lapos félcipők nem csak gyönyörűek, hanem kényelmesek is, azt pedig garantálhatjuk, hogy az ABOUT YOU online áruházában a divat és a minőség is alapvető része, velejárója minden egyes terméknek.

Népszerű márkák ebben a kategóriában
Népszerű színek ebben a kategóriában
További érdekes témák
Női Kategóriák
Női Márkák
ABOUT YOU X INTERNATIONAL
Biztonságos vásárlásAz adataid biztonságban vannak
*Minden belföldi hálózatról ingyenes. Külföldi hívások esetén díjak merülhetnek fel.**Teljes összeg ÁFÁ-val5) Az akció eddig érvényes: 2021.10.28 (23:59). További feltételek itt: https://www.aboutyou.hu/akcio-feltetelei
RólunkSajtóÁllásokAdatvédelemFelhasználási feltételekImpresszum
© 2021 About You AG & Co. KG