Női espadrilles cipők156

Espadrilles: nyárias könnyedség a spanyol klasszikussal

Újoncnak nem éppen lehet nevezhető, az Espadrilles régóta közkedvelt. Ezek a kényelmes cipők idén nyáron mindenhol jelen lesznek, minden cipősszekrénybe bekerülnek majd. Ez a félcipő-modell tökéletes társ strandos kiruccanásokhoz, fonott talpával kimondottan trendi viselet – egyszerűen egy Must-Have!

Espadrilles – a láb teljes szabadsága

A spanyol bebújós cipő különösen könnyű, légáteresztő anyagáról híres. A cipő felsőrész általában növényi rostokból készül, a fonott talprész pedig pamutból vagy vászonból. Így az Espadrilles valójában ideális nyári cipő, mivelhogy nagy hőségben sem fülled be a láb, azonban ez a természetes szövet a nagy szelet és a vizet is átengedheti. Az Espadrilles ezért esős napokra kevésbé alkalmas. Az ABOUT YOU sokoldalú választékában jó pár egyéb modell is található, hogy még esős napokon se kelljen megválnunk kedvenc spanyol klasszikusunktól. A bőrből készült, gumitalpú Espadrilles kellemetlenebb időjárás esetén is ellenálló és blúzzal, sorttal, egyéb női darabbal mint például egy fehér ruhával is jól kombinálható baráti grillpartik alkalmával, amit esetleg elmoshat egy nyári zápor. Nyáréji bulikra színes vászoncipődet lecserélheted egy elegánsabb fekete modellre. Persze az Espadrilles nem minden előkelő alkalomra a megfelelő cipő választás. Az Espadrilles a gondtalan szórakozás egyik praktikus kiegészítője. Nőiességedet leginkább egy háncs hatású telitalpú magassarkúval hangsúlyozhatod ki. Az emelt vonal még inkább kiemeli a legendás fonott talpat.

Espadrilles – menő fonott talpú surranó

Az Espadrilles-ok színpompás kollekciója, a szabadság és fesztelenség jelképe. A kék-fehér csíkos matróz modell farmerhez különösen jól illik. Az extravagáns varrásnak köszönhetően élénk színekkel is egyszerűen kombinálhatók. Azonban nem csak a jellegzetes varrással kelthetsz feltűnést, a felsőrész is korlátlanul sokoldalú lehet: műszőrmével díszített vagy egy fémesen csillogó platform talpú cipőben mindenki észrevesz majd. Nyári ruhád túl elegáns a sörkerti találkához? Kombináld egy pár lezser Espadrilles-jal és rögtön trendi lesz a megjelenésed. Biztosabb tartásra vágysz? Van ám női fűzős Espadrilles is! Persze választhatsz egy extravagáns pántos vagy nyitott sarkú verziót is. Igy biztosan élen járhatsz az öltözékeddel, viszont sose húzz zoknit vagy harisnyát Espadrilles-hez.