DEAL DAY: -20% MINDENRE5

EXTRAKedvezmény kód aktiválása
Már csak:00Óra00Perc00Másodperc
Női Cipők139

New Balance cipők több mint 100 éve

A New Balance márka viszonylag újnak számít Európában, pedig az amerikai márka hosszú utat járt már be. A New Balance cipők történelme 1906-ban kezdődött Bostonban, amikor megalapították a sportmárkát. A kezdetekben a cipőik a speciális, sportra kifejlesztett talpbetéteikről voltak híresek és ezt a vonalat a mai napig megőrzi a New Balance ortopédiai szempontból kiválóan megalkotott cipőivel. A márka mára a világon a negyedik legnagyobb sportmárkának számít és miután Amerikát és Európát is meghódította eljutott a távolkeletre is és a világ minden más zugába. Az 1960-ban megalkotott New Balance Trackster volt az első funkcionális futócipő, amelyet barázdált talppal készítettek hamar az amerikai egyetemisták kedvelt cipőjévé vált és azt lehet mondani, forradalmasította a fiatalok sporthoz való hozzáállását. A New Balance női cipők ma nemcsak anatómiájukkal, hanem trendi stílusokkal is hódítanak. Ha neked még nincs New Balance cipő a szekrényedben, itt az ideje, hogy most változtass ezen.

New Balance női cipők azoknak, akiknek a minőség az első

A New Balance cipők soha nem ismertek kompromisszumot a minőségre vonatkozóan. A cég abból a szempontból is egyedülálló, hogy termékeit az Egyesült Államokban illetve az Egyesült Királyságban készíti. Így etikai gondokkal sem kell küzdened ha a New Balance női cipők közül választasz. Viseld bátran te is a nagy N betűt új sportcipődön és mutasd meg a világnak, hogy Te csak a legjobbat fogadod el.
Az ABOUT YOU-n számos urban és kimondottan sportoláshoz készült New Balance női cipők közül választhatsz. Legyen szó egy trendi hófehér darabról vagy egy figyelemfelkeltő sokszínű cipőről, nálunk biztosan megtalálod azt, amit keresel. A szűrőben ki tudod választani, hogy valódi bőr, velúr, műbőr vagy textil New Balance cipőt szeretnél-e. Válassz egy csillogó arany vagy rózsaszín cipőt buliba és biztos, hogy a figyelem középpontjába kerülsz majd.

New Balance cipők futáshoz profiknak és kezdőknek

A profi futók tudják, hogy milyen nagy különbség van futócipő és futócipő között. Nem éri meg pár ezer forintot spórolni egy rossz minőségű cipőn, hogy aztán a térded vagy a csípőd lássa a kárát. A New Balance női cipők mind speciális talpazatúak, azért, hogy a lehető legnagyobb fokú támogatást adják a lábadnak. A futócipők talprészei csúszásmentes anyagból készültek, a felső rész pedig úgy van kialakítva, hogy a lábad ne izzadjon nagyon a cipőbe. A legtöbb futócipő rikító színben készül, hogy ha sötétben futsz akkor is könnyen észrevehető legyél. A New Balance női cipők mellett sportnadrágokat is gyárt, amelyek jó kiegészítői lesznek trendi új cipődnek.