Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
A street style hősei
Ingkabátok a ruhatáradba

Az ABOUT YOU tetőtől talpig felöltöztet a legújabb férfi divat szerint

A legjobb helyen jársz, ha a legfrissebb trendet keresed, ha prémium minőségre, esetleg designer férfi ruhákra vágysz, és persze akkor is, ha az egyéniségedet szeretnék kifejezni az öltözékeddel! Itt mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet, a többi csak rajtad múlik.
Lehet bármilyen alkalom, bízhatsz benne, hogy nálunk megtalálod, amire szükséged van! Nem lehet akadály, akkor sem, ha sportos a stílusod, vagy épp a minimál, esetleg a klasszikusan elegáns férfi divatért vagy oda. A prémium kategóriánk alatt pedig a designerek által diktált férfi trendek alapján készült ruhák közül választhatod ki a leginkább hozzád illő darabot.
Akkor is segítünk, ha speciális alkalmakra keresel összeállításokat és tanácstalan vagy miben mutatnál a legjobban, hiszen mutatunk neked variációkat esküvőre, üzleti összejövetelekre, sőt még népviseletre is.

Alap darabok és kiegészítők, mind egy helyen

Nem számít épp milyen évszak van, nálunk mindig találsz magadnak pólót, rövidnadrágot, fürdőnadrágot és papucsot, de pulóvert, átmeneti kabátot, sálat, kesztyűt és csizmát is. Olyan alap férfi ruhákról nem is beszélve, mint a bokszeralsó, vagy épp egy pár zokni. Figyelünk arra is, hogy egyéniséged a kiegészítőkben is ki tud fejezni, így a legújabb férfi trendek alapján felvonultatott övek, táskák, hátizsákok között is válogathatsz. És mivel a férfiak számára ugyanolyan fontos egy szép óra, mint a nők számára egy ékszer, így természetesen ez sem maradhat el a kínálatból.
A férfi ruházat alapvető eleme a nyakkendő és a csokornyakkendő is, különleges és elegáns alkalmakra szinte elengedhetetlen, olyan igazi James Bondos megjelenést ad viselőjének, és ki ne akarna menő lenni a nőknél?
Természetesen a férfi ruházat között találsz nálunk a mostanában elmaradhatatlan szövetmaszkokból is széles választékot.

Pár kattintásra a legújabb trendektől

Nincs más dolgod, mint böngészni az ABOUT YOU oldalon felsorakoztatott számtalan férfi ruházat között. Itt mindent megtalálsz, ha igazán trendi outfitben szeretnél feltűnni akár egy buliban, akár a munkahelyeden. Mi szállítjuk a férfi divatot, Te adod az egyéniséged, amiből aztán összeáll a fantasztikusan menő megjelenésed!
Színekben, fazonban és méretben sem maradunk alul, nálunk igazán széles a kínálat. Különböző válogatásainkkal, pedig segítünk neked eligazodni is benne!
Az ABOUT YOU akkor is partnered, ha lelkesen óvod a környezeted, mivel nálunk külön keresgélhetsz a fenntartható férfi ruhák különböző kategóriái között. Ha ezek közül választasz magadnak, akkor biztos lehetsz benne, hogy a gyártás során minden társadalmi és etikai normát betartottak.
Mindig érdemes a kedvezményes darabok között is böngészni, hátha megtalálod, a már régóta kinézett darabot!

false