Férfi Órák21

Minden terméket megnéztél ebben a kategóriában: Órák

Fedezz fel további termékeket ebből a kategóriából: Kiegészítők

Férfikaróra vásárlása online

A férfikarórák sokáig csak funkcionális kiegészítőként szolgáltak, esztétikai szerepük nem volt, mára azonban ez megváltozott. A megfelelő ruhával párosítva egy elegáns óra bármilyen férfinak stílusos megjelenést kölcsönöz. Az ABOUT YOU kínálatában elegáns karórák mellett a sportosabb típusok is megtalálhatóak, így igényeid és izlésed szerint válogathatsz a különböző stílusú férfiórák közül. Webáruházunkban a legismertebb márkák termékei sorakoznak, ráadásul méret, szín, ár, márka alapján is szűrheted őket, ami megkönnyíti a keresés folyamatát.

Férfiórák a Te igényeidhez mérve

A férfiaknak való karórák óriási divatággá nőtték ki magukat az évek során. Egy magára valamit adó férfinak akár 5-6 karóra is lapul a fiókjában, hogy bármikor felvehessen egyet, ami az adott alkalomhoz illik. Férfikaróra online vásárlásakor az első, amit el kell döntened, hogy analóg vagy digitális típust szeretnél. Az analóg órák a klasszikus eleganciát képviselik, a digitálisak viszont modern, sportos megjelenést kölcsönöznek viselőiknek. Az analóg karórák között is többféle típust különböztetünk meg: a római és arab számjegyes számlappal ellátott órák mellett elérhetőek például a pilótaszámlapos modellek, sőt, számok nélküli karórákkal is találkozhatsz kereséseid során. Az ABOUT YOU weboldalán még azt is kiválaszthatod, hogy kronográfos vagy kronográf nélküli órára vágysz-e. A kronográf stopperfunkcióval vértezi fel a karórát, így ez a típus azoknak lehet jó választás, akiknek a munkájuk során fontos az idő mérése. A másik szempont, amit figyelembe kell venned óravásárláskor, az a méret: az órának illeszkednie kell a csuklódhoz, ugyanis könnyen zavaróvá válhat, ha lötyög, és hosszú távon az sem kényelmes, ha szorít. Emellett persze a legfontosabb, hogy tetsszen Neked a kiválasztott óra.

Karóra férfiaknak minden alkalomra

A férfiórák manapság már nemcsak az időt mutatják, hanem azt is elárulják, milyen ember a viselőjük. Igazi státuszszimbólumként gondolunk rájuk, így egy férfi az autó és a telefon mellett a karórájára is fokozott figyelmet fordít. Épp ezért a megfelelő karóra kiválasztása türelmet és időráfordítást igényel. Ha például futáshoz keresel férfikarórát, egy pulzusmérős sportóra lehet a megfelelő választás, viszont ezt értelemszerűen nem ajánlott öltönyhöz viselni. Ha farmerhez és zakóhoz illő típust keresel, akkor egy bőrszíjas órával biztosan nem fogsz mellélőni. Emellett a megfelelő szín is fontos szerepet játszik az óraválasztásban. Mindenkihez más-más színek illenek, így érdemes egy kis időt fordítani arra is, hogy kiderítsd, neked mely tónusok állnak a legjobban, és melyek ezek közül azok, amik a kedvenc ruháidhoz is passzolnak. Weboldalunkon számos karóra közül választhatod ki a tökéleteset. Ráadásul, ha az ABOUT YOU-t választod online vásárlásaidhoz, ingyenes szállítást és 90 napos visszaküldést biztosítunk, és akár utánvéttel is fizethetsz álmaid karórájáért.