További -30% MINDEN AKCIÓRA5

EXTRA30Kedvezmény kód aktiválása
Már csak:00Óra00Perc00Másodperc
Férfi Futócipők286

Férfi futócipők kezdőknek és haladóknak

A futás az egyik legkedveltebb sportág, amely nem csak férfi körében örvend népszerűségnek. Ennek az az egyik oka, hogy minimális felszerelést igényel, a másik pedig, hogy szinte akárhol, akármikor be lehet iktatni. Habár van, aki képes mezítláb is futni, a legtöbbünk esetében azonban mégiscsak érdemesebb egy pár funkcionális futócipőt beszerezni. Nem mindegy viszont, hogy milyet választunk, hiszen különböző igényű férfiaknak különböző férfi futócipőre van szügségük. Vannak kezdőnek és haladóknak való férfi futócipők, hosszabb-rövidebb távokra valók, légáteresztőek és vízállóak, valamint terepi használatra vagy éppen versenyzés céljára tervezettek. Ebben a rövid írásban azt vesszük szemügyre, hogy te mik alapján dönthetnél. Ha érdekel az eredmény, tekintsd meg férfi futócipő webáruházunk kínálatát, majd válaszd ki a számodra megfelelő változatot!

Férfi futócipők minden szituációra

Ahhoz a megállapításhoz, hogy milyen férfi futócipőre van szükséged, nagyon fontos, hogy fel tudd mérni a futással kapcsolatos igényeidet és a testi adottságaidat. Légy őszinte magadhoz, és könnyedén megtalálod a számodra tökéletes férfi futócipőt az ABOUT YOU webáruházban! A legfontosabb pont az új futócipőd kiválasztásánál az, hogy mennyit szoktál futni hetente. Ha például csak heti 2-3 alkalommal szoktál elmenni futni, akkor valószínűleg nincs szükséged egy profi cipőre. A futás alkalmankénti időtartama és a talaj típusa is nagyon fontos. Kezdjük az előbbivel. Mekkora távolságokat szeretnél megtenni a futócipődben egy átlagos edzés alkalmával? Az edzésnél használt talaj típusa is döntő, hiszen keményebb terepekre puhább cipők valók, mivel ezek használatával kevesebb energia veszik el.

Férfi futócipő: webáruházunkban mindent megtalálsz!

Ha a fenti kérdésekre megvannak a válaszaid, keresd fel futócipő webáruházunkat, hogy kiválaszd a neked megfelelő férfi futócipőt! Kezdőknek két dolgot tudunk ajánlani: egyrészt mindenképpen egy vastagabb, ruganyosabb talpú modellt válassz, ez segít csillapítani a lábadat érő terhelés után; másrészt semmiképpen ne vegyél versenyzésre való cipőt. A versenyzésre tervezett futócipők ugyanis nem mindennapi használatra készültek. Ezek rövid távú használatra alkalmasak, és a maximális teljesítmény elérésére lettek kialakítva. Emiatt sokkal könnyebbek, de hamarabb el is használódnak. Próbálj ki inkább egy trail futócipőt. Ezek direkt aszfaltra és utcai használatra lettek kifejlesztve, úgyhogy városi kocogáshoz ideálisak. Amennyiben nem szeretsz, vagy nincs lehetőséged aszfalton futni, és a földutakat jobban szereted, érdemes nézelődni a kicsit robosztusabb terep- és tájfutócipők között. Ezek a férfi futócipők az úgy nevezett „off trail“ cipők, amelyeket nem feltétlenül ajánlanánk kezdőknek. A rutinosabb futók számára viszont egy tökéletes megoldást nyújtanak. Nyugodtan nézz szét a többi futáshoz való darab között is. Érdemes körülnézni a webshopunkban, hiszen ha az ABOUT YOU-n rendelsz, rendelésed néhány munkanapon belül szállítási díj nélkül meg is érkezik hozzád. Ha esetleg mégsem tetszene a kiválasztott darab, lehetőséged van 90 napig ingyenesen visszaküldeni megrendelt termékeidet. A kasszánál pedig utánvétes fizetést is választhatsz, ha esetleg nem lennél az online fizetés híve. Jó válogatást kívánunk!