Férfi Sneakerek & Sportcipők2,550

A férfi sneaker cipő újra divatban

A sneakerek sportcipők. És ahogy a nevük is mutatja ezeket a cipőket eredetileg sportolóknak fejlesztették ki. Azonban a focisták, kosarasok és teniszezők hamar felfedezték, hogy ezeket a kényelmes cipőket milyen jó hétköznap, az utcán is viselni. A 70-es években berobbantak a piacra a női és férfi sneaker modellek és azóta is törhetetlen a sikerük. Az utóbbi néhány évben ismét különösen divatba jöttek a 80-as évek klasszikus sneakerei. Ezek a cipők amellett, hogy szuper kényelmesek, rengeteg féle ruhával kombinálhatóak. Akár egy sportosabb öltönyhöz is hordják trendi üzletemberek ezeket a cipőket. Emellett természetesen jól passzolnak egy tréningruhához, farmerhez vagy chino nadrághoz is. Az ABOUT YOU webshopján a férfi sneaker cipők széles választéka vár. Egy retró sneaker nem hiányozhat a te szekrényedből sem. Ha kiválasztottad a leginkább tetsző modellt, akkor már csak egy pár kattintás választ el az igazán trendi kinézettől.

Férfi sneaker cipő a neves sportcipő gyártóktól

A férfi sneaker gyártásában természetesen a sportruházati termékeket gyártó cégek az úttörők. A 70-es, 80-as években a Nike, az Adidas és a Reebok indította el a hétköznapi embereknek, mindennapi viseletre gyártott sneakereit. Az akkori legnépszerűbb modellek ma retrónak számítanak és szuper divatosak. A legtöbb közülük tiszta fehér bőrcipő, vagy fehér alapszínű és van rajta egy kis díszítés (például a logó) egy féle színből. A gyártók azonban tudják, hogy nem mindenki szereti a tiszta fehér férfi sneaker cipőt, ezért természetesen élénk színes, és sokszínű sneakereket is gyártanak.
A legtöbb sportcipő rövid szárú, de létezik magasított szárú is, ami különösen jól jöhet a hűvösebb, esős időben.
Különösen ki tudod emelni a trendi sneakeredet ha rövid szárú nadrágot veszel fel hozzá. Ez a kombináció ugyanis felhívja a figyelmet a cipődre. Azonban arra figyelj, hogy ha kilátszik a bokád, akkor olyan zoknit válassz, amit elrejt a cipő.

Férfi sneaker cipők az ABOUT YOU-n

A webshopunkban a férfi sneaker cipő választék elképesztően széles. Ha nem akarsz több száz modellt átnézni, akkor érdemes lesz használnod a szűrőt. Ha sportmárkáról van szó, nagyon sok férfi márkahű. Ha szóba se jöhet más, mint a Nike, akkor egyszerűen állítsd be a szűrőn a márkát, és már nézheted is az újabbnál újabb modelleket. Ha azt is tudod, milyen színt szeretnél, ezt is be tudod állítani, éppúgy mint az anyagot vagy az árkategóriát.
Sok, kedvezményes férfi sneaker cipő is van a webáruházunkban, ezért érdemes rendszeresen átböngészni az oldalunkat. Egy sneaker annyira univerzális és trendi, hogy sosem lehet belőle túl sok a szekrényedben.