Férfi Ingek2,350

Férfi ingek– az elegánstól kezdve a casual-en át a laza stílusú divatos ingekig minden egy helyen

Ez a ruhadarab minden férfi ruhatárában megtalálható: az ing. Egy ingben garantált a jólöltözöttség. Hiszen nem kérdés, hogy egy ing a legjobb választás, ha kicsit elegánsabb oldalunkat szeretnénk mutatni – például egy különleges eseményen, mint egy esküvő vagy egy szülinap. De az irodában is jól mutat, akár elegánsan kombinálva egy öltöny nadrággal vagy lazábban de mégis elegánsan egy chino nadrággal. De ez még nem minden, amit egy ingből ki lehet hozni: lazább változatok szabadidős viseletre is tökéletesen megfelelnek. Így a szabadidődben is megmutathatod elgánsan megnyerő oldalad, például új ingedet kedvenc sportcipőddel kombinálva. Az ABOUT YOU webshopjában megtalálhatod a férfi ing klasszikusait széles választékban - különböző stílusoktól a legismertebb márkákon át a newcomer márkákig. Hogy miért ilyen népszerű az ing? Mert nem csak, hogy mindenkin jól áll, hanem sokféle ruhadarabbal könnyen kombinálható anélkül, hogy “styling-profinak” kellene lenned. További divatos ruházat felfedezéséhez se kell messzire menned: mindent megtalálsz egy helyen az ABOUT YOU webshopban.

A férfi ing – egy igazi mindentudó a ruhadarabok között

Egy fontos meeting előtt állsz egy potenciális új megrendelővel, de még nem tudod, hogyan öltözz e fontos megbeszélésre? Egy inggel nem tudsz semmit elrontani. Erre az alkalomra kiválóan megfelelnek az üzleti ingek – a népszerű ruhadarab komolyabb, business változata. Ezek főként klasszikus színekben és szabásukban különböznek a casual szabadidős ingektől, melyek színesebb formában is megtalálhatóak. De ez még nem jelenti azt, hogy az üzleti ingek unalmasak volnának, hisz a business ingeket nemcsak elegáns öltöny nadrággal kombinálhatod, hanem lazább farmernadrággal felvéve se veszít eleganciájából. Ha pedig a pólókhoz keresel alternatívát, akkor nézz körül a casual ingek szekcióban. Ezek a szabadidős viseletre is megfelelő ingek kiválóan egyesítik a klasszikus stílust és a lazább megjelenést – tökéletes outfit egy randihoz vagy egy barátokkal eltöltött közös estéhez. A favágó ingek már egy jó ideje divatban vannak és úgy néz ki, hogy nem is lesz ez egyhamar másképp, akár az időtlen klasszikusok közé is bekerülhet. Aki modernek és egyben férfiasnak szeretne mutatkozni, az nem hagyhatja ki a kockás ingeket a ruhatárából. Akár nagyobb kárómintás vagy kisebb mintázatú darabot keresel – itt biztosan megtalálod azt az inget, ami Hozzád és a személyiségedhez leginkább passzol. Ha inkább a farmer divatot kedveled, a farmer ingek szekcióban mindenféle mosású farmer inget megtalálhatsz. Amíg egy időben divat bakinak számított farmeringet farmernadrággal hordani, manapság kifejezetten divatba van. Akár ugyanabban a farmerszínben vagy esetleg két teljesen különböző színben kombinálva tetszik neked jobban, az ABOUT YOU shopban megtalálod új kedvenc outfitedet. Széles választékban találhatsz slim fit farmereket vagy chino-nadrágokat.

Férfi ingek az ABOUT YOU-nál: népszerű márkák széles választéka

Nem minden ing egyforma. A különböző stílusú, mint például az elegáns vagy a casual ingek mellett, a fazonban és anyagban is nagy a választék. Ha számodra fontos a kényelmes viselet, jó választás lehet egy lazább vágású ing. Ez a vágás azoknak a férfiaknak is tökéletes választás, akik a laza vágással szívesen elfednének néhány felesleges kilót. Nagyon jó kombináció a laza ing egy szűk fazonú nadrággal. A szűkebb fazonú ingek főleg vékonyabb testfelépítésű vagy izmosabb férfiaknál népszerűek. Ezen kívül még választhatsz a különböző ujjhosszok közt. Míg a hűvösebb napokon főleg a háromnegyedes ujjú vagy a klasszikus hosszú ujjú modelleket ajánljuk addig nyárra jó választás lehet a rövid ujjú ing. Ugyancsak választhatsz ízlésednek megfelelően egyenes vagy kerek alsó szegélyű ingek között. Ami viszont minden fazonú ingben közös, az az ingek klasszikus ismertetőjele: a gombsor és az inggallér. Néhány ingen kis mellkasi zseb is található – praktikus zsebkendő vagy egyéb elrakásához. A színekben is nagy a választék. Aki a klasszikus verziót részesíti előnyben, annak egy fehér ingre eshet a választása: mindenhez passzol és könnyen kombinálható meglévő ruhatárad darabjaival. Ezen kívül még a sötét színek, mit a fekete vagy kék színű ingek is nagyon elegánsak zakó vagy öltöny alá. Ha inkább színesebb modelleket keresel, akkor például pasztell színű ingekkel tavaszi hangulatot vihetsz be outfitedbe. Aki pedig egy klasszikus kockás inget keres, annak jó választás a fekete-piros kockás változat. Persze nem csak az a fontos, hogy a felsők jól nézzenek ki. A legfontosabb, hogy jól érezd magad új ingedben. Ebben fontos szerepet játszik, hogy az ing anyaga magas minőségű legyen, mely kellemes viseletet biztosít. Emiatt a pamut férfi ingek rendkívül népszerűek. Divatos férfi ingek sokaságát az AKCIÓS ingek szekcióban is találsz az ABOUT YOU webshopban.