DEAL DAY: -20% MINDENRE5

EXTRAKedvezmény kód aktiválása
Már csak:00Óra00Perc00Másodperc
Férfi Téli dzsekik285

Új év, új szezon, új téli dzseki

Bár sokaknak nem könnyű elengedni a napsütést, lássuk be, egy pár előnye a télnek is van! Ilyen például a Karácsony, illetve a síszezon. De persze azt se felejtsük azért el, hogy a téli sportok és az ünnepi időszak mellett, a télnek köszönhetjük a téli dzsekiket is, amelyeket most végre felvehetünk. Egy divatos átmeneti vagy téli dzseki adja meg mindig az utolsó simítást bármely tökéletes téli outfithez. Azonban elég sok elvárásnak is meg kell felelnie a tökéletes férfi téli dzsekinek. Ugyanis, az igazi téli dzseki amellett, hogy természetesen meleg, fontos, hogy még jól kombinálható, praktikus és menő is legyen. Tudjuk hogy ez nem kevés elvárás egy ruhadarabtól, de az ABOUT YOU oldalon pont ilyen kínálatot találsz majd! Itt széles szín- és dizájn választékból válogathatsz. Válogass a melegen bélelt hosszú téli dzseki választékból és legyen tied a sok trendi darabunk egyike. Az ABOUT YOU oldalon számos márka között böngészhetsz, nálunk megtalálod a legismertebb dizájnerek termékeit. így akár sötét és hűvös napokon is különleges outfitekkel álhatsz elő. Klasszikusabb fazonok is elérhetőek, ha a sportos darabokat nem kedveled annyira. Minden egyéniség könnyen rábukkanhat a kedvencükre az oldalon.

Rövid vagy hosszú férfi télikabát? Mindkettő!

Egy téli dzseki beszerzését két irányból lehet megközelíteni: az első, ha olyan dzsekit keresünk, ami idő- vagyis vízálló, klasszikus fazon és valószínűleg több szezonban is tudjuk hordani, a másik pedig, ha az éppen aktuális trendeket követve az éppen legdivatosabb darabot vesszük meg magunknak. Persze, ha nem tudsz választani a két irány között, akkor vehetsz magadnak két vagy még több dzsekit is, hogy minden szempontnak meg tudj felelni! Az ABOUT YOU-n lévő férfi téli dzsekik között találsz hosszabb és rövidebb darabokat. Ha esetleg érzékenyebb vagy a hidegre, akkor a hosszú téli dzseki valószínűleg a neked való választás. Ha pedig szeretsz biztosra menni a hideg elleni védelemben, akkor válasz kapucnis dzsekit. A férfi téli dzsekiden lévő kapucni akár lehet szőrmés is. De ha bizonytalan lennél a szőrmével kapcsolatban, akkor sincs gond. A szőrmét, és a legtobb esetben még a kapucnit is könnyedén leveheted. Kombináld egy menő párcsizmával és sállal - mindenki rád figyel majd.

Természetesen a legjobban a szűrők segítségével kereshetsz! Mire megérkezik az új téli dzsekid, alig fogod várni, hogy jöjjön a hideg idő!