További -30% MINDEN AKCIÓRA5

EXTRA30Kedvezmény kód aktiválása
Már csak:00Óra00Perc00Másodperc
Férfi Öltönyök48

Minden terméket megnéztél ebben a kategóriában: Öltönyök

Fedezz fel további termékeket ebből a kategóriából: Öltönyök és zakók

Férfi öltöny - az elegancia mérföldköve

Minden férfi szekrényében ott kell, hogy legyen az öltöny. Még ha csak egy is. Nem számít, hogy egy sikeres üzletember vagy, vagy pedig egy sportos kalandor, életed során ilyen vagy olyan alkalomra biztosan szükséged lesz egy öltönyre. Ugye nem szeretnél farmerban és pólóban megjelenni egy esküvőn? De lehet, hogy az első randin is jobb benyomást keltenél egy casual zakóban mint egy kapucnis pulcsiban. Férfiaknak ajánlott állásinterjúra is zakóban megjelenni és sok nívósabb szórakozó hely vagy kaszinó se enged be zakó és zárt cipő nélkül. Az ABOUT YOU-n a férfi öltöny választék rendkívül széles körű. Az, hogy mennyit szánsz egy férfi öltönyre, csak rajtad múlik. A webshopunkban minden budget számára tudunk valamivel szolgálni.

Hogyan válassz öltönyt

Beszélhetünk két vagy három részes öltönyről. Minden öltöny zakóból és nadrágból áll, de a háromrzészes verzióhoz mellény is tartozik. Szabása szerint lehet klasszikus vagy sportos és persze attól is függ, hogy milyen alkalomra fogjuk használni. Van üzleti és mindennapi, utcai verzió. Ha a stílust és a színt már kiválasztottad, akkor azt kell eldönteni, hogy melegebb téli öltönyre van szükséged, vagy egy könnyű, nyári változatra.
Ha találtál olyat, amelyik tetszik akkor a termékre kattintva még több képet fogsz találni róla. Így látni fogod, hogy hogyan illeszkedik a vállakon, a lábakon, a fenéken. Figyelmbe kell venni a testalkatodat mert ugyanaz a darab másképp áll két különböző testalkatú férfin. A leírásban láthatod, hogy az illeszkedés regular fit vagy slim fit és, hogy az anyag rugalmas-e vagy sem. A zakó és nadrág kiválasztása után érdemes szétnézni a webshop férfi részlegén, hogy egy tökéletes inget és nyakkendőt is találj hozzájuk.

Trend és stílus - klasszikus vagy üzleti öltöny

Az ABOUT YOU-nál tudjuk, hogy a trend és a stílus rendkívül fontos minden egyes ruhadarabnál. Ezért kategóriákba válogattuk neked a különféle öltönyöket. Ha üzleti öltöny az, amire szükséged van, akkor a klasszikus kategóriában érdemes szétnézned. Ezek a klasszikus öltönyök is divatosak és szép szabásúak, de mellőzik az extravaganzát. Tökéletes lesz egy meetingre vagy egy tárgyaláshoz.
A trend kategórián belüli öltönyök fiatalosak, szuper divatosak és tele vannak egyéniséggel. Van köztük rövidebb nadrágos verzió, amihez bátran felvehetsz egy trendi, fehér edzőcipőt.
Prémium kategóriájú öltönyöket is találsz a webáruházban, amelyekkel még jobban kihangsúlyozhatod személyiségedet. Olyan népszerű luxusmárkákat is találsz itt, mint a JOOP! vagy a Hugo. Ezek az öltönyök prémium minőségű anyagból, sokszor gyapjúból, készülnek és ha ezek közül választasz biztosan ki fogsz tűnni a tömegből.