NYÁRI AKCIÓ: Akár -60% kedvezmény5

Férfi Kockás ingek391

Újra divat a férfi kockás ing

A kockás inget ma már nem a munkásosztállyal asszociálják az emberek. Sőt kanadai favágónak sem kell lenned ha egy kockás flanel inget szeretnél viselni. A kockás ing ugyanis megint nagyon divatos, anélkül, hogy bármilyen politikai nézetről vagy életfelfogásról lenne szó. Annyi féle anyagban, színben, kockaméretben és illeszkedésben létezik kockás ing, hogy még azt se lehet mondani róla, hogy csak szabadidős tevékenység végzésekor viselhetjük. Ha gondolkodsz egy új férfi kockás ing beszerzésén nálunk a legjobb helyen jársz. Az ABOUT YOU webáruháza több száz féle kockás inget kínál. Olyan nagyszerű márkákat találsz a palettán, mint a Tommy Hilfiger, a Ralph Lauren, a Jack & Jones vagy a Boss. Vásárolhatsz egy hűvösen elegáns inget, vagy egy laza, rosszfiús fazont. A döntés csak rajtad áll.

Kockás ing elegánsabb alkalmakra

Két kockás ing között hatalmas lehet a különbség. Léteznek olyan modellek, amelyeket nyugodtan felvehetsz az irodába. Általánosságban azt lehet elmondani, hogy ha öltönnyel veszed fel az inget, akkor minél apróbbak a kockák annál jobb az összhang. Arra nagyon figyelj, hogy ha kockás inget veszel fel, akkor más ruhadarabod nem lehet mintás mert könnyen üthetik egymást. Még a nyakkendődnek is egyszínűnek kell lenni ha kockás az inged. Egy sötétkék vagy világoskék kockás ing tökéletes zakó alá. Ha zakót nem hordasz az irodába, felvehetsz mondjuk egy fekete vagy piros aprókockás inget chinóval vagy egy egyenes szabású farmerral. Ha randira készülsz, egy színes pamut kockás ing és farmer kombó jó benyomást fog kelteni. Nem kell nagyon formálisan, öltönyben megjelenned de azért mégse egy póló van rajtad. És ha még a márkás ing logója is látható, mint pl. egy Ralph Lauren vagy Tommy Hilfiger, az igényességed is kifejezed.

Favágó kockás ing szabadidőre

Sok nő odavan a cowboy vagy favágó típusú férfiakért. Egy flanel nagy kockás inggel igazi stílust varázsolsz magadnak. Vegyél fel hozzá egy kopott farmert és egy cowboy csízmát és kész is van az amerikai look. Egy Wrangler favágó kockás ing verhetetlen lesz ilyen tekintetben. Kiegészítheted az egész kinézetet egy farmerdzsekivel is ha hűvösebb az idő. Nyárra viszont számos rövid ujjú ing közül is válogathatsz. Egy könnyű, pamut rövid ujjú inget kombinálhatsz farmerrel vagy farmer rövidnadrággal és felvehetsz hozzá egy trendi sneakert. Rövid ujjú ingekből is létezik kicsit elegánsabb, amelyet felvehetsz egy kerti partira vagy egy nyári születésnapi bulira. Használd a szűrőnket ha van konkrét elképzelésed az ingről. Itt be tudod állítani a színt, a márkát, a méretet és az árkategóriát is.