Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Az összes termék ettől a márkától: Superdry567

Superdry: a fiatalok között hódító, izgalmas angol márka

Az angol Superdry márka könnyen felismerhető fiatalos, egyedi stílusáról, illetve a márka logójában található japán karakterekről. A japán szöveg jelentését azonban ne keressük: a karakterek véletlenszerűen generált szövegek számítógépes fordításai, ezzel is szimbolizálva a márka non-konform gondolkodását. Bár a Superdry fiatalnak számít a nagy divatmárkák között, a piacon való megjelenése akkora sikert aratott, hogy már a londoni tőzsdén is jegyzik részvényeit. A márka sikerének egyik kulcsa a rendkívül széles termékpaletta: a forgalmazott ruhadarabok egymással jól kombinálhatók, friss és formabontó megjelenést kölcsönöznek viselőinek. A Superdry kínálatában férfi és női modellek egyaránt megtalálhatóak, a paletta a hétköznapi ruházattól kezdve egészen a sportruházatig terjed.

Superdry webshop: a fiatalok non-konform márkájának gyors és problémamentes áttekintése érdekében

Az angol Superdry márka minőségi darabjai elsősorban azok kedvencei, akik nem feltétlenül szeretnének beállni a sorba: a márka nem követi a trendeket, hanem teremti azokat. Már logója is formabontó: a felirat az amerikai vintage betűtípus és a japán karakterek keveréke, mellyel egyszerre emlékeztet az ötvenes évek Amerikájának sportruházatára és a japán anime szubkultúrára. A Superdry kínálatában számos termék közül válogathatsz: termékpalettáján hölgyeknek és uraknak szánt termékek egyaránt megtalálhatók. A márka online választékában a ruhák, pólók, farmerek és pulóverek mellett az azokhoz tökéletesen illő cipőket, kabátokat, valamint sportruházatot is könnyen megtalálhatod.

Superdry: az anime szubkultúra és az amerikai vintage találkozása az Egyesült Királyságban

Bár a Superdry márka alig több, mint egy évtizedes múltra tekint vissza, termékei a fiatalok körében nagy sikernek örvendenek. A megtévesztő japán felirat miatt sokan gondolják, hogy a márka a felkelő nap országából származik, holott az Egyesült Királyságban született. A Superdry ruhadarabjai nem követik szolgai módon a trendeket: szín- és fazonvilága klasszikusnak mondható. Az itt vásárolt pólók, pulóverek, nadrágok és ruhák akár egy évtized múlva is menő old-school ruhadaraboknak fognak számítani. A márka kínálatában most kiváló minőségű lábbeliket is vásárolhatsz, sőt, a Superdry termékpalettáján kényelmes sportruházatot is választhatsz. Jó hír a formabontó márka szerelmeseinek: a Superdry termékei most megvásárolhatók az ABOUT YOU webshopban! Szerezz be te is egy izgalmas darabot a Superdry webshop kínálatából!

Fedezd fel 2022.11.25-én a hatalmas Black Friday Akciót. Itt megtalálhatod a legjobb Superdry Black Friday Női akciókat. De ez nem minden - ne hagyd ki a Black Friday Akcióinkat a(z) Superdry márkától férfiaknak!