Skip to main content

SZEZONÁLIS KEDVEZMÉNYEK: Akár -70%5

 Márka header
Az összes termék ettől a márkától: CAMP DAVID273

CAMP DAVID: az amerika elnöki nyaraló ihlette márka

Köztudott, hogy CAMP DAVID a mindenkori amerikai elnök hivatalos nyaralóhelye. A német márka nem véletlenül választotta ezt a nevet: kínálatában megtalálható modellek mindegyike tökéletesen idézi az amerikai felsőbb körök által kedvelt nyaralóhely lezser eleganciáját. A CAMP DAVID termékpalettáján megtalálható, férfiak számára készült modellek elsősorban a hétköznapokra kínálnak kényelmes és laza pólóingeket, pulóvereket, farmernadrágokat és ingeket. A márka választékában nemcsak a hagyományos konfekcióméreteket vásárolhatod meg, de hozzájuthatsz extra méretekhez is, tehát azok is kényelmesen válogathatnak a nemcsak divatos, de rendkívül jó minőségű ruhadarabok között, akik az átlagosnál nagyobb méretekkel rendelkeznek.

CAMP DAVID webshop: a hétköznapi lezser elegancia termékei egy helyen

A CAMP DAVID márka nem véletlenül idézi a népszerű elegáns amerikai nyaralóhelyet: a márka kínálatában megtalálható modellek mind lezser eleganciájú, hétköznapi viseletre szánt ruhadarabok. A CAMP DAVID-t elsősorban azoknak a férfiaknak ajánlják, akik szeretik a laza, sportos eleganciát, de ugyanakkor a minőség terén nem hajlandók kompromisszumot kötni. Külön figyelmet érdemel a CAMP DAVID farmerkínálata: egyenes, laza és testhezálló fazonok közt egyaránt válogathatsz. A márka cuccai egymással kitűnően kombinálhatók, így ezeket hordva megjelenésed mindig változatos lehet akár a munkáról, a szórakozásról vagy éppen az utazásról van szó. Az ABOUT YOU weboldalán egy kattintással megvásárolhatod a CAMP DAVID legújabb darabjait.

CAMP DAVID: az amerikai stílus német minőségben

Bár a CAMP DAVID nevéről sokaknak egy amerikai márka jut eszébe, hiszen a CAMP DAVID a Clinton nevű cég egyik meghatározó divatvonala, neve ellenére igazi német márka. A márka alapítója az amerikai elnökség nagy rajongója, ennek köszönhető a névválasztás. A CAMP DAVID márka kollekciója tökéletesen megidézi a névadó népszerű elnöki nyaralóhely szellemiségét: modelljei sportosan elegánsak, lezserek, de ugyanakkor megfelelnek a legkifinomultabb igényeknek is.