Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Az összes termék ettől a márkától: Chi Chi London143

Chi Chi London: angol sikk hölgyeknek

A Chi Chi London 1988-as megalapítása óta népszerű a hölgyek körében. Sikere tartós a parti- illetve alkalmi ruhák piacán. A márka elsősorban elegáns parti-, koktél-, és estélyi ruhákat kínál. A divatház kollekciójában minden fazonú modell megtalálható, a testhez álló ceruzaruháktól kezdve az elegáns, “A” vonalú ruhákig. A modellek hosszúsága is rendkívül változatos: a szexi szuperminik éppúgy a Chi Chi London kínálatának részei, mint a bokáig érő, elegáns nagyestélyik. A tervezők anyagválasztása teszi igazán ünnepélyessé az öltözékeik és persze az azokat viselő hölgyek megjelenését: csupa selyem, szatén, taft és tüll jellemzi a márka ruháit. Ha a Chi Chi London kreációját viseled, akkor az elegáns fogadásoktól kezdve a szilveszteri partikon át az esküvőkig, biztosan Te leszel a rendezvény sztárja!

Chi Chi London webáruház: alkalmi ruházat hölgyeknek online

Az angliai Chi Chi London több, mint 30 éve forgalmaz alkalmi ruhákat hölgyek számára. Kínálatában minden korosztály megtalálhatja az alkatához és személyiségéhez leginkább illő változatokat. A márka választékában légies csipkéből, habos tüllből vagy hűvös selyemből készült ruhák egyaránt megvásárolhatók, termékpalettáján szinte minden hosszúság elérhető, akár szuperminit, akár maxi ruhát keresel. A Chi Chi London színválasztéka is egyedülálló: a finom púder színektől kezdve, a visszafogott kis feketén át a dögös vörösig minden árnyalatban találhatsz olyat, ami a Te színeidhez a legjobban illenek, és kiemelik szépségedet. Akár egy finoman libbenő selyemruhára, akár egy erős tartású taft ruhára van szükséged, a Chi Chi London választékában biztos rálelsz a legmegfelelőbb modellre.

Chi Chi London: a szemet gyönyörködtető angliai alkalmi ruha

A Chi Chi Londont nem kell bemutatni az elegáns partiruhákat kedvelőknek, hiszen a nőies alkalmi ruhák specialistája régóta szebbnél-szebb kreációkkal kényezteti a hölgyeket, sőt számos híresség is előszeretettel viseli a márka alkotásait. A termékpalettán minden ünnepi alkalomra választhatsz egy hozzád nagyon jól illő darabot, ami egyedivé és emlékezetessé teszi a megjelenésedet. A Chi Chi London számos fazonban, színben és hosszúságban hozza forgalomba a márka különlegességeit, melyeknek anyagválasztása is igazán finom és nőies, hiszen elegáns csipkéből, könnyű selyemből, habos tüllből vagy akár csillogó taftból készülnek. Akár egy szuper partira, egy vidám szalagavatóra, akár egy meghitt esküvőre vagy hivatalos, a márka kínálatának modelljei közül Te is kiválaszthatod azt, amelyikben te leszel az bálkirálynő! A Chi Chi márka termékei most megvásárolhatók az ABOUT YOU webshopban!

Fedezd fel 2022.11.25-én a hatalmas Black Friday Akciót.