Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Az összes termék ettől a márkától: Colmar52

Colmar: az olasz sportmárka a téli sportok szerelmeseinek

Bár a Colmar márka nevének hallatán elsősorban a sísport szerelmesei kapják fel a fejüket, az olasz sportmárkát azok számára is ajánljuk, akik a praktikus, de egyben esztétikus, csúcstechnológiával készült sportruházatot részesítik előnyben, akár a mindennapokban is. A márka nevét az alapító, Mario Colombo nevének összevonásából kapta. Az általa alapított cég először még csak kalap-, majd munkaruhakészítéssel foglalkozott, de később a francia idegenlégió számára készített egyenruhákat. A sísport világába a Colmar forradalmi találmányával, az aerodinamikus síöltözettel csak később robbant be, de újítása akkora sikerre tett szert, hogy innovációja hamar elterjedt a sportolók között. A Colmar kínálata azóta bővült, termékpalettáján már nemcsak az élsportolók számára készült dzsekiket és kabátokat találsz meg, de a hétköznapokra is vásárolhatsz sportos ruházati termékeket, férfi és női változatban egyaránt.

Colmar webshop: a prémium olasz sportmárka

A Colmar sportruházati márka méltán népszerű a téli sportok kedvelői között, hiszen egyike azoknak a márkáknak, amelyek forradalmasították a sísport ruházatát: a márka speciális ruhadarabjainak segítségével több világrekordot állítottak fel. Az elsőként Colmar által készített, akkoriban még forradalminak számító aerodinamikus síruházatban nyerte meg az 1952-es osló-i téli olimpiát Zeno Colo és döntött rekordot később Alberto Tomba. A nagysikerű sportmárka manapság azonban nemcsak az élsportolóknak gyárt csúcstechnológiával készített speciális ruházatot, de a hobbi sportolóknak is, sőt a praktikus és divatos dzsekik, kabátok és egyéb ruházati termékek hétköznapi utcai viseletre is kiválóak. A Colmar sportmárka kínálatában férfi és női darabokat egyaránt megtalálsz, kényelmes és divatos darabjaival a sípályán és azon kívül is biztosan sikert aratsz.

Colmar webáruház: a olasz minőségi sportmárka most kényelmesen, online elérhető

Bár a Colmar sportmárka több mint 90 éve egy kis olasz családi vállalkozásként indult, mára már világszerte elismert sportruházati márkává nőtte ki magát. A Colmar által készített síruházatban számos sportsikert értek el, a márka darabjait viselte világrekordja beállításakor Alberto Tomba is. A Colmar-t az általa tervezett és kifejlesztett aerodinamikus sídzsekijei tették igazán híressé, melynek segítségével a sportolók jelentősen csökkentették időeredményüket, és így hamar rendkívül keresetté váltak az élsportolók körében. A Colmar síruházata azóta nemcsak a professzionális, de az amatőr, illetve a hobbisportolók körében is nagy népszerűségnek örvend, sőt a cég kiszélesített termékpalettáján már a sípályán kívülre szánt öltözékek is megtalálhatók. A Colmar webáruházban most mindkét nem kedvére válogathat a számtalan sportdzseki és kabát között, melyek nemcsak praktikusak, de divatosak is. A megalapítása óta családi kézben lévő sportmárka generációk által felhalmozott szakértelme és tapasztalata a kiváló minőség legjobb garanciája