Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár

DICKIES: az amerikai férfias divat

Az 1922-ben alapított amerikai DICKIES eredetileg munkásoknak gyártott minőségi munkaruházatot, és hamar az Egyesült Államok elsőszámú munkaruha márkájává vált. A cég történetének érdekessége, hogy a márkanevet adó alapító korán kiszállt a vállalkozásból, ami ezt követően a Williamson család irányítása alatt futott tovább. Természetesen az elmúlt majdnem száz évben a divatház termékpalettája jelentősen kiszélesedett, ma már a hétköznapokra is készít utcai viseleteket férfiak számára. Bár a termékek funkciója megváltozott, a ruhák strapabírósága és praktikuma továbbra is megmaradt. A DICKIES által forgalmazott ruhadarabok nemcsak minőségük miatt időtállók, de egyszerűségük és letisztult szín- és fazonviláguk miatt is. A webshop kínálatában egymással jól kombinálható pólók, ingek, pulóverek, nadrágok, sőt kabátok is megvásárolhatók. A DICKIES öltözékei kitűnő választásnak bizonyulnak, ha az öltözködésedet nem akarod túlbonyolítani, de ugyanakkor férfias, praktikus és időtálló cuccokat keresel.

DICKIES webshop: a praktikus ruházat kedvelőinek

Az amerikai DICKIES az igazi férfiaknak készült divatvonal. Megalapításakor a cég elsősorban napi használatú, strapabíró, ugyanakkor kényelmes munkaruházatot gyártott. Tény, hogy a DICKIES továbbra is az Egyesült Államok legnépszerűbb munkaruházati márkája, kínálatában azonban olyan utcai viseleteket is felfedezhetsz, amelyek a munkaruházati termékektől elvárt minőségűek, vagyis szinte elnyűhetetlenek. Ezeket azoknak a férfiaknak ajánlják, akik nem rettennek vissza a fizikai munkától, és nem szeretnek a tükör előtt sokat tollászkodni. Egyik különösen nagy ívű karriert befutott nadrágjuk a „874”-es modell, ami ráadásul munkaruha és streetwear is egyben. A termékek nemcsak minőségük miatt időtállók, de szín- és fazonviláguk miatt is, így egy bevásárlással évekig letudhatod a gyakori új vásárlásokat. Nézz körül a DICKIES weblapján és szerezd be legújabb kedvencedet az ABOUT YOU weboldalán.

DICKIES: az időtálló amerikai márka könnyen áttekinthető online kínálatban

A hétköznapokra tervezett darabok is követik a cég eredeti törekvését: rendkívül strapabírók és klasszikus fazonjai és színei miatt sokáig hordhatók, így nem probléma, ha a divat közben megújul. A DICKIES elsősorban azoknak a férfiaknak lehet kedvenc márkája, akik szeretik az egyszerűséget és a praktikumot, és nem akarnak az öltözködéssel időt fecsérelni. A DICKIES termékei között – az előnybe részesített alapszíneknek köszönhetően – szinte mindennel könnyen kombinálható pólót, pulóvert és nadrágot találhatsz. A DICKIES a 70-es évektől kezdődően népszerű a pop kultúrában is. Több hazai zenekar (Ganxsta Zolee és a Kartel, vagy a Kowalsky meg a Vega) is jó kapcsolatokat ápol a magyarországi forgalmazóval. Az együttes tagjai gyakran hordják a holmijaikat. Próbáld ki Te is!