Ugrás a fő tartalomra

Nagy Őszi AKCIÓ: Akár -50% EXTRA5

Már csak:00Óra00Perc00Másodperc
Az összes termék ettől a márkától: DIESEL519

Diesel: a világhírű és egyedi divatcég

Biztos sokaknak nem csak az üzemanyag jut erről a névről az eszébe, hiszen a márka óriási hírnévre tett szert szerte a világban. A cég története 1978-ra nyúlik vissza, amikor Renzo Rosso pár barátjával közösen egy vállalkozásba kezdett. A hangsúly a farmerek gyártására volt fektetve, aminek köszönhetően a márka igazán sikeressé és híressé vált. 13 évvel később következett a Diesel USA alapítása, aminek következtében a cég bejutott a világpiacra. Ma mindent megtalálhatsz Te is a termékek között, ugyanis a Diesel azóta szélesítette palettáját és már nem csak a farmerokon van a hangsúly, hanem más ruhadarabok, cipők, kiegészítők, sőt még kozmetikai termékek is helyet kapnak a polcokon.

Diesel webáruház: hogy a kanapéról is rendelhess

Nem sok olyan márka létezik, amiről biztosan állítható, hogy a termékek csak egy bizonyos stílust képviselnek. A Diesel azonban önmagát nem meghazudtolva, mindig egy stílusban készíti el saját kollekcióit, amikre a minőség, az egyediség, és a farmereknél a tradicionális koptatott stílus jellemző. A cég fiatalossága abból ered, hogy mindig a legfrissebb trendeknek megfelelően tervezik az adott kollekciókat. Ha te is szeretsz kitűnni a tömegből és nem olyan stílusban öltözködni, amiben mások, akkor a Diesel biztosan elnyeri majd tetszésedet, ugyanis az egyedi és laza stílusú termékekkel biztosan kitűnhetsz a tömegből. A Diesel webáruházban női és férfi termékek közül is választhatsz egyaránt ízlésednek megfelelően, legyen az farmer, egy ruha vagy akár egy kiegészítő, amivel kedvenc outfitedet szeretnéd feldobni.

Diesel online shopping: hogy mindent megtalálj egy helyen, próbafülkébe való várakozás nélkül

Akár női ruhák vagy menő farmerek, a Diesel Webshopban mindenféle termék megtalálható, így Te is tetőtöl talpig Diesel darabokba bújhatsz. A farmerek még mindig a cég legfelkapottabb termékei, azonban hogy teljes legyen az outfited, választhatsz hozzávaló felsőket, legyenek azok ingek, pullóverek, egy feltűnő öv, vagy egy kényelmes cipő. A Diesel egyedi stílusának köszönhetően szinte minden ruhadarabban van valami extra, akár a farmereken lévő kopás, akár egy tépett felső. A cég tervezőit, többek között Nicola Formichettit (Lady Gaga egykori stylistja) a kreativitás és szabadság segíti abban, hogy mindig valami új kerüljön a következő kollekciókba. A Diesel webshopban minden alkaromra találsz magadnak egy kedvenc darabot, akár laza programot terveztél, akár szórakozni mész, kötött vagy sportos pulcsira vágysz, itt mindent egy helyről vásárolhatsz meg online.