Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Az összes termék ettől a márkától: ECCO29

ECCO: a népszerű dán márka generációk óta

A mostanra világhírűvé vált dán cipőmárka már több, mint 50 éve egyetlen család kezében van. A cég 1963-ban történt megalapítása óta a vállalkozás természetesen kiszélesítette termékkínálatát. Az ECCO márka minőségére a legjobb garancia, hogy 1991-óta a dán királyi család udvari beszállítója, és méltán tartozik cipőmárkák élvonalába világszerte. A márka filozófiája, hogy a kényelemben nem ismer kompromisszumot, hiszen az egésznapos cipőviseletkor ez kell, hogy a legfontosabb szempont legyen. Az ECCO webshop kínálatában most nemcsak férfi és női lábbeliket, de gyermekek számára készült modelleket is megtalálhatunk. Legyen szó akár egy meleg csizmáról, egy kényelmes félcipőről vagy egy sportos edzőcipőről: az ECCO termékek között mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb lábbelit. Legyen valami közös benned a dán királlyal: szerezz be te is egy kényelmes ECCO darabot!

ECCO: a minőségi és stílusos dán lábbelik

A dán ECCO cipőmárka megalapítása óta az alapító család kezében van, így a minőségre és a kényelemre generációk tapasztalata a garancia. A cég kiemelten fontosnak tartja, hogy a gyártási folyamatok jelentős része saját kézben történjen, mivel a kiváló minőség így garantálható a legegyszerűbben. Az ECCO márka kínálata rendkívül széles: az elegáns Oxford cipőktől kezdve a Chelsea csizmákig számos lábbelit megtalálhatsz az ECCO termékei között. Legyen szó akár egy hosszú téli sétáról, vagy városnézésről: az ECCO termékpalettáján biztos megtalálhatod a neked tetsző, nemcsak kényelmes, de divatos és jóminőségű terméket. Az ECCO webshop kínálatában most számos női, férfi és gyermek félcipő, bélelt csizma és kényelmes sportcipő közül válogathatunk otthonunk kényelméből, és néhány kattintással megvásárolhatjuk a kiválasztott darabot.

ECCO: az innovatív dán cipőmárka

A dán ECCO cipőmárka cégfilozófiája a kényelem és minőség. A generációk óta családi tulajdonban lévő cég legfontosabb szempontja tervezéskor az, hogy egy olyan minőségi modell kerüljön a le gyártósorról, ami minden kényelmi szempontnak megfelel. Az ECCO cipői híven tükrözik mindazt, amit a márka esszenciálisnak tart: darabjai a kitűnő minőség, kompromisszumot nem ismerő kényelem, folyamatos termékinnováció és az aktuális divatnak megfelelő dizájn ötvözete. Az márka széles termékpalettáján minden nem és korosztály megtalálhatja a számára megfelelő darabokat. A ECCO webshop kínálatában számos női és férfi valamint gyermek modell közül válogathatunk. A termékek között nem csak a hagyományosan bőrből készült félcipőket találhatunk, de számos bélelt csizmát, sőt, sportcipőt is megvásárolhatunk. Jó hír a kényelmes és minőségi cipők szerelmeseinek: az ECCO márka termékei most megvásárolhatók az ABOUT YOU webshopban! Tedd kényelmessé dán ECCO cipők segítségével az egész család hétköznapjait!