Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Az összes termék ettől a márkától: HELLY HANSEN37

HELLY HANSEN: egy norvég hajóskapitány ötletéből megszületett, népszerű divatmárka

A cégalapító norvég hajóskapitány nevét viselő HELLY HANSEN márka fényes karrierje 1877-ben, a norvég Mossból indult világhódító útjára. Helly Juell Hansen tengereken hajózó legénységének sűrűn gyűlt meg a baja a természeti elemekkel, hiszen gyakran voltak kitéve metsző szélnek, a vég nélküli esőnek, perzselő napsütésnek vagy éppen csontig ható hidegnek. Nekik készített a kapitány, felesége segítségével, lenolajjal kezelt, viaszosvászon nadrágokat, kabátokat és viharkalapokat, hogy megvédje őket a természet vad erőitől. A kapitány és felesége akkor talán még nem is sejtették, hogy ezeket a munkavédelmi célú öltözékeket hamarosan mások számára is elérhetővé fogják tudni tenni. Ma már világszerte több sportág, a síelés, a vitorlázás, a túrázás profi és amatőr szerelmesei és rajongói élvezhetik a HELLY HANSEN öltözetek kényelmes funkcionalitását, akár extrém időjárási viszonyok közepette is. Most az ABOUT YOU weboldalán számunkra is elérhetőek a márka számtalan újítással, folyamatosan korszerűsített, de ugyanakkor trendi outdoor dzsekijei és pulóverei.

HELLY HANSEN: az outdoor öltözékek innovatív megújítója

A sikeres norvég divatcég kezdetektől a textilszakma úttörője. Számtalan általuk bevezetett újítás növeli folyamatosan a kültéri viseletre szánt kabátok, dzsekik, kerek nyakú vagy kapucnis felsők viseleti értékét, legyen szó munkáról, sportolásról vagy akár mindennapi használatról. A vízhatlan Helly Tech® anyagokat a vállalat gyártotta elsőként a világon, de a HELLY HANSEN kiváló tervező-fejlesztő munkáját dicséri többek között az egyre elterjettebb H2Flow™ hőmérséklet-szabályozó rendszer vagy a PrimaLoft® Silver aktív hőszigetelő technológia. Az ezek felhasználásával lehetővé tett, úgy nevezett „háromrétegű öltözködés” ugyancsak a HELLY HANSEN találmánya. Ebben a legalsó réteg az aláöltözet, amelynek első változatait is a cég készítette. Ez biztosítja, hogy a tested az intenzív mozgás mellett is száraz maradjon, mert elvezeti a hőt a bőrfelszíntől, a középső réteg megtartja a meleget, a külső réteg viszont az a széltől és az esőtől véd meg. A HELLY HANSEN webshop kínálatában található férfi és női dzsekik és tréning felsői garantáltan megvédenek téged is az időjárás viszontagságaitól.

HELLY HANSEN webshop: ahol a kiváló márka teljes kollekciója szempillantás alatt áttekinthető

Bár a norvég HELLY HANSEN márka darabjait eredetileg a szélsőséges időjárási viszonyokra munkavédelmi ruhaként tervezték, ma már a mindennapokon is viselhetjük a kiváló minőségű kabátokat, dzsekiket és tréningfelsőket. A Helly Hansen webshopjában a méltán népszerű márka prémium termékei között kényelmesen válogathatsz a kedvedre. Az itt látható férfi és női kabátokat, dzsekiket és pulóvereket egyenként is megrendelheted, vagy akár az évszaknak és mozgásigényednek legjobban megfelelő, egyedi kombinációkat is összeállíthatsz. A HELLY HANSEN márka darabjai nem csak a high-tech anyagokat és gyártási technológiát garantálják, de követik a divatvilág trendjeit is, ezáltal biztosítva, hogy megjelenésünk ne csak praktikus és kényelmes, de trendi is legyen. Használd ki az ABOUT YOU segítségével a korszerű online vásárlás előnyeit, egészítsd ki ruhatáradat a norvég csúcsdizájn legjobb darabjaival!