Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár

Herschel: az időtlen klasszikus Kanadából

Bár a 2009-ben, Vancouverben alapított Herschel viszonylag rövid múltra tekint vissza a kiegészítők piacán, rendkívüli népszerűségének köszönhetően modelljeivel szinte a világ bármely pontján szembe találkozhatunk. Nemcsak a trendkövető fiatalok választják szívesen a márka ikonikus, retro táskáit és kiegészítőit, hanem az érettebb, minőségi darabokat kedvelő korosztály is előszeretettel viseli a nosztalgikus hangulatot árasztó modelleket. A márka kínálatában megtalálható darabokat férfiak és nők egyaránt nyugodt szívvel választhatják: a termékek színvilága uniszex, semleges árnyalatokból áll. Akár a márka klasszikusának számító, két bőrpántos modellt választjuk, akár a modernebb, cipzáras változatot, a Herschel termékek kitűnő minőségüknek köszönhetően garantáltan hosszú ideig lesznek társaink a mindennapokban.

Herschel webshop: a retro és a minimalizmus találkozása

Kevesen tudják, hogy a márka nevét egy mindössze 30 főt számláló kanadai faluról kapta, ahol az alapítók családjának három generációja élt. A kanadai vidék zord klímája, és emberpróbáló körülményei közt felnőtt nemzedékek ízlésvilága rendkívül leegyszerűsödött, természetesen a szó nemes értelmében, hiszen a letisztult, dísztelen, de ugyanakkor rendkívül praktikus darabokat részesítik előnyben. Ez a minimalista felfogás tökéletesen tükröződik a márka modelljein, melyek letisztult vonalvezetésű és múltidéző darabjait férfiak és nők egyaránt szívesen viselik. A márka kínálatában most a hagyományos, és rendkívül jellegzetes Herschel táskákon kívül egyéb kiegészítőket, sapkákat és övtáskákat is megvásárolhatunk, természetesen mindent a márka által megszokott klasszikus dizájnjával és univerzális színeiben.

Herschel: a nosztalgikus hangulatú márka modelljei most webshopunkban

A kanadai márka által tervezett modelleket a hipster divatirányzat hamar felkapta és rendkívül népszerűvé tette, de a Herschel táskák időtlen és letisztult vonalvezetésüknek, valamint kitűnő minőségüknek köszönhetően nem tűntek el a folyton változó trendek süllyesztőjében, hanem igazi ikonikus darabokká váltak, melyet több generáció is szívesen visel kortól és nemtől függetlenül. Nem kell feltétlenül szakállt növesztened, vagy kockás flanel inget viselned, ha te is szeretnél egyet a márka klasszikus, két bőrpántos modelljei közül. A kollekcióban megtalálható darabok akár iskolába, akár egy könnyű kirándulásra, vagy egyszerűen csak a dolgos hétköznapokra egyaránt megfelelő választásnak bizonyulnak. Az ABOUT YOU webshopjában biztos megtaláljuk a megfelelő darabot, hiszen a márka termékpalettáján nemcsak a hagyományos, visszafogott színvilágú modelleket találhatjuk meg, de akár egy igazán csajos-nőies, virágokkal díszített modellt is beszerezhetünk. Válassz te is egy olyan darabot, ami ugyan trendmeghatározó, de mégis már megszületésekor beírta magát a klasszikusok világába!