Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Az összes termék ettől a márkától: HUGO531

HUGO: ez is Boss!

HUGO a Boss márka egyik különálló, lendületes, elsősorban fiataloknak szánt divatvonala, a Bosstól megszokott kiemelkedő precizitással és minőséggel. A német Boss márkát 1924-ben alapította Hugo Boss, és eredetileg általános ruházati termékeket gyártott. Öltönyeinek sikerét mi sem mutatta jobban, mint hogy az 1930-as években a német hadsereg kiemelt beszállítójává választották, és így katonák ezrei viselték a Boss által készített, precíz szabású egyenruhákat, ami hatalmas lendületet adott a cégnek. A második Világháború után a márka ismét a civil ruházatra koncentrált, és az uniformisok gyártása közben szerzett szakértelmét a férfi öltönyök készítésében kamatoztatta. Később, az 1990-es években a márka kiterjesztette árukínálatát a hölgyek számára is, valamint 2006 óta gyermekek számára készült kollekció is megtalálható a cég portfoliójában. A márka jelenleg több, mint 1000 üzlettel rendelkezik világszerte. Jó hír a német márka szerelmeseinek: az HUGO márka termékei most megvásárolhatók az ABOUT YOU webshopban!

HUGO: a prémium márkák kedvelőinek – most online

A HUGO online kínálatában a prémium márkák kedvelői biztosan megtalálják az ízlésüknek megfelelő darabot, hiszen termékei között női és férfi modellek egyaránt elérhetők. A hölgyek HUGO store-ban nemcsak a hétköznapi viseletre szánt darabokat találhatnak meg, de alkalmi öltözetek közül is kedvükre válogathatnak. A női termékek között nemcsak ruhák, szoknyák, blúzok találhatóak meg, de a manapság oly divatos kezeslábasok is. A márka férfiak számára készített modelljei között nemcsak öltönyök, ingek, nadrágok és pulóverek közül válogathatunk, de kabátok vagy akár alsóruházati termékek közül is. A márka természetesen gondol az nagyobb méretű ruhákat viselő urakra is: egyes ruhadarabjai XXXL és 4XL méretekben is kaphatóak. Sőt, a HUGO választékában kiegészítők, táskák, és cipők is megvásárolhatók, ezzel teljessé téve a megjelenésünket. A HUGO prémium márka termékeivel egy csepp luxust csempészhetünk ruhatárunkba!

HUGO webshop: német precizitás fiatalos lendülettel

A Boss márka a fiatalabb generációra is gondol: a külön nekik tervezett HUGO vonalával az új generáció számára biztosítja a már megszokott Boss minőséget. A márka kínálatában megtalálható darabok lépést tartanak a fiatalabb korosztály dinamikájával és rugalmasságával. Ez a szemléletváltás hívta életre a HUGO vonalat: a márka kínálatában megtalálható darabok kiválóan ötvözik a laza eleganciát és a praktikumot, ami nélkülözhetetlen napjaink felgyorsult és folyton rohanó világában. A márka nemcsak termékpalettájával reagál gyorsan változó világunk igényeire, hanem az eladási felületét is a megváltozott vásárlási szokásokhoz igazítja: az ABOUT YOU webshopban most elérhető a HUGO online kínálata! Ennek köszönhetően rendkívül hatékonyan, akár két tárgyalás között, vagy otthonunk kényelméből is megvásárolhatjuk a kiválasztott darabokat, rengeteg időt és energiát takarítva meg. A márka választékában megtalálható termékek egymással könnyen kombinálhatók, így rendkívül hatékonyan tervezhetjük meg ruhatárunkat. A HUGO prémium minőségű termékeivel az igényes és kifinomult megjelenés garantált.