Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Az összes termék ettől a márkától: JACK WOLFSKIN69

JACK WOLFSKIN: a német outdoor sportruházat

A JACK WOLFSKIN márkanév nem konkrét személy neve, hanem egy kitalált fantázianév. A „wolfskin” egyébként angolul farkasbőrt jelent, ami egy szabadidő márka esetében remek képzettársítás. 1981-es megalapítása óta rendkívüli népszerűségnek örvend az outdoor sportruházat kedvelői között. A márka jól ismert mancs logóval ellátott termékei rendkívül praktikusak, légáteresztő és vízálló anyaguk miatt minden időjárási körülmények között megállják a helyüket. A JACK WOLFSKIN kínálatában férfi, női és gyermek modellek egyaránt megtalálhatók. A márka termékpalettáján nemcsak pulóverek, pólók és nadrágok szerepelnek, de eső- és szélálló dzsekik és kabátok is. A JACK WOLFSKIN azonban nemcsak ruházatot, hanem sokféle fazonú, funkcionális táskákat is gyárt, amelyek jól használhatók akár egy igazi expedíció, de akár egy erdei, vagy csak egy könnyű városi séta esetén is. Az öltözéked a márka által gyártott rendkívül strapabíró túracipőkkel, bakancsokkal vagy túraszandálokkal válhat teljessé.

JACK WOLFSKIN webshop: a mancslogós szabadidős sportruházat gyors, online elérése

A németországi alapítású outdoor ruházati termékekre és kiegészítőkre specializálódott márka több mint negyven éve tervez a túrázás szerelmeseinek csúcsminőségű és technológiájú túraruházatot. A márka által forgalmazott termékek természetesen kiváló minőségűek, de más tekintetben is példaértékűek: a JACK WOLFSKIN büszke tagja a „Fair Wear” Alapítványnak, ami az etikus gyártási folyamatokért küzd. A céges társadalmi felelősségvállalás keretében a JACK WOLFSKIN folyamatosan törekszik a dolgozók munkakörülményeinek javítására, ezzel is példát mutatva a szegmens más márkáinak. A JACK WOLFSKIN széles választékából kedvedre válogathatsz az ABOUT YOU weboldalán.

JACK WOLFSKIN: a népszerű német outdoor márka

A JACK WOLFSKIN kitűnő minőségű és rendkívül innovatív termékeinek köszönhetően méltán tartozik az outdoor sportruházat élvonalába. A márka által gyártott termékekben a zord időjárási körülmények között szervezett, legnedvesebb túrát is szárazon, megfázás nélkül úszhatod meg. A JACK WOLFSKIN termékpalettája rendkívül széles: kínálata női és férfi ruházati termékek, táskák, cipők és bakancsok tetszetős darabjaival csábít. A márka a legkisebbekre is gondol: kollekciójában a gyerekek számára is vásárolhatsz kitűnő minőségű kabátokat, pulóvereket, sőt nadrágokat is. Ám a JACK WOLFSKIN nemcsak a kültéri sportruházatban tartozik a divatvilág élvonalába: a márka számos társadalmi kezdeményezés büszke harcosa, elszántan küzd az etikus gyártási folyamatokért, és a dolgozói megfelelő munkakörülményeiért is. A márka darabjait azok is nyugodt szívvel hordhatják, akik nem csak a praktikumot, de morális szempontokat is mérlegelnek egy-egy termék megvásárlásakor.

Fedezd fel 2022.11.25-én a hatalmas Black Friday Akciót. Itt megtalálhatod a legjobb JACK WOLFSKIN Black Friday Női akciókat. De ez nem minden - ne hagyd ki a Black Friday Akcióinkat a(z) JACK WOLFSKIN márkától férfiaknak!