Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
 Márka header
Az összes termék ettől a márkától: JANA76

JANA - hogy a lábad is jól érezze magát

A JANA egy német cipőmárka, amely célja, hogy a legújabb divatot kombinálja az abszolút kényelemmel, és mindezt megfizethető árakon hozza el a vásárlóknak. A céget 2000-ben alapították, és mára már a világ számos országába eljutottak termékei. A kiváló minőségű anyagok, a kényelmes belsőrészek és a kivételesen puha és rugalmas talpak optimális komfort érzést biztosítanak modern megjelenéssel párosítva. A Jana azoknak a nőknek szól, akik nagyra értékelik a kényelmet., így a márka számos innovatív funkciót fejlesztett ki annak érdekében, hogy cipőik viselése minden nap élvezet legyen. A JANA cipőket, szandálokat és papucsokat, az innovatív technológiák, a kényelem és a minőség teszik igazán egyedülállóvá.

A JANA online shop 100% Comfort és Softline termékvonalai

A 100% Comfort termékcsalád olyan bőrcipők nagy választékát kínálja, melyek különösen nagy szélességgel rendelkeznek.A cipőknek ezt a tualjdonságát érdemes figyelembe venni a vásárláskor. A cég által kifejlesztett már bevált JANA technológiák pedig kiváló viselési kényelmet biztosítanak minden 100% Comfort címkét kapott cipőnek. A JANA talán legfontosabb technikai vívmánya az úgynevezett Relax-effect, amely a nyomáspontok enyhítésére szolgál, különösen a sarok és a hüvelykujjpárna alatt. A cipőtalp rugalmasságával, a szélesség és a cipőtalp gondos kialakításával sikerül a cégnek ilyen kényelmes lábbeliket készítenie. A JANA másik fő termékvonala a Softline. Ezek a cipők szintetikus felsőrészekkel készülnek és alap darabokat kínálnak H szélességben. A márka mindezek mellett a környezetvédelemre is figyel: cipőik bélésanyaga 50%-ban újrahasznosított P.E.T. palackokból készült.

JANA cipők minden korosztály részére

A JANA cipők kivitelezése során minden korosztály igényeire nagy hangsúlyt fordítottak. A fiatal hölgyek, éppúgy megtalálják a számításaikat a szandálok és a cipők között, mint az idősebbek. Ha neked is fontos a komfortérzet, akkor érdemes szétnézned az ABOUT YOU JANA online shopjában, hiszen itt minden pár cipő kényelmes és egészséges. Tavaszra és őszre nézz egy szép bőr edzőcipőt, amelyet többféle színben is megtalálsz, egészen a klasszikus fehértől a sötétkékig. Ezeket a cipőket kombinálhatod farmerrel vagy chino nadrággal. Nyárra egy szandál lesz a legjobb választás, hiszen ebben jól szellőzik a lábad. Vegyél fel a szandálhoz egy rövidnadrágot, szoknyát, mini- vagy midiruhát is. A JANA szandálok nemcsak fazon, hanem anyag tekintetében is igencsak változatosak. Ha valami ellenállóbbra vágysz, válogass a bőr felsőrészű szandálok között, hiszen ezek egészen biztosan évekig hűséges társaid lesznek. Ugyanakkor a szintetikus felsőrészekkel sem jársz rosszul, hiszen ezeket könnyebb tisztán tartani, és gyorsabban is száradnak.

Fedezd fel 2022.11.25-én a hatalmas Black Friday Akciót.