További -30% MINDEN AKCIÓRA5

EXTRA30Kedvezmény kód aktiválása
Már csak:00Óra00Perc00Másodperc

LEVI’S – ahol a hagyomány találkozik a divattal

A LEVI’S története szinte egyedülálló, hiszen kevés olyan divatmárka van, amelyet mindenki kedvel és ismer. Tudtad, hogy a LEVI’S alapítója német volt, de a vállalkozását már Amerikában indította? Levi Strauss, a márka kitalálója a német Bajorországban született, de az aranyláz pezsgése San Franciscoba vonzotta. A cégét 1853-ban alapította meg, mely cipőket és ruhákat árult az embereknek és a kisebb üzleteknek. Ezután társult Jacob Davis szabóval, s kitalálták, hogy a munkaruhák erősségét szegecsekkel növelik. Ezzel a LEVI’S történetének egyik mérföldkövéhez értek, hiszen a szegecselt farmerek a cég jelképévé váltak. Ha már a farmerekről van szó, a kék színű farmert szintén ez a páros találta fel, mely a vállalat szabadalmává vált. Napjainkra a LEVI’S egyet jelent a kényelmes városi viselettel, és ma is a farmerek jelentik a LEVI’S webáruház egyik kiemelt termékkategóriáját.

LEVI’S dióhéjban: mindennapi viselet a városban

Ha te is magadévá teszed a városi pezsgést, s sohasem akarod elveszíteni a lendületet, a LEVI’S a te márkád! A LEVI’S webshop termékei nem csak kényelmes viseletet jelentenek, de megadják azt a hihetetlenül cool érzést, ami a márka sajátja. Emellett pedig természetesen a gyártó nevét fémjelző, szinte elnyűhetetlen minőség is a LEVI’S ruházati cikkek sajátja. A LEVI’S kék színe uralja a kínálatot, de minden színben találhatsz magadnak megfelelő ruhákat és kiegészítőket is. A kényelmes pólók mindenkinek jól állnak, s az egyes ruhadarabokat szinte korlátlanul kombinálhatod egymással. Csak engedd el a képzeleted, s érezd jól magad a LEVI’S termékekben.

Levis online shop: minden termék egy helyen

Lezser és kényelmes divatot keresel? Nézz körül a LEVI’S online store kínálatában, s válaszd ki a neked megfelelő darabokat! A választékban számos stílusú és szabású dzseki, pulóver, blúz, póló és nadrág található, változatos színekben és mintákkal. A kiegészítők sem hoznak szégyent a gyártóra, hiszen az eredeti LEVI’S sapkák, táskák, övek és hátizsákok szintén a divat megtestesítői. A vadonatúj szabású ingek pedig egész nap kényelmesen hordhatók, legyen szó akár a mindennapokról, akár egy ünnepi megjelenésről. Készen állsz a kínálat megtekintésére? Az eredeti LEVI’S termékek mellett olyan testvérmárkák kínálatából is választhatsz, mint a LEVI’S Made & Crafted vagy a LEVI’S Line 8.