Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
 Márka header
Az összes termék ettől a márkától: Love Moschino134

Love Moschino - a figyelemfelkeltő chic márka

A Love Moschino márka a Moschino márka egyik almárkája. Egy márka, amely olcsóbb, mint az elsődleges Moschino és a másodlagos Boutique Moschino Cheap and Chic nevű termékek és amely 2008-ig Moschino Jeans néven volt ismert. Love Moschino címkével találsz kínálatunkban táskákat, cipőket, csizmákat, pénztárcákat, pólókat és ruhákat. Ezek a termékek a trendtudatos, fiatal nőknek szólnak, akik nem félnek felhívni magukra a figyelmet, sőt, imádnak a figyelem középpontjában állni. Egy Love Moschino táskával kifutóvá alakíthatod az utcát! Az ABOUT YOU webáruházban rengeteg féle táska és cipő között válogathatsz, amelyek néhány kattintás után már útban is lesznek feléd. Vásárolj most és ne félj megmutatni igazi chic személyiséged!

Love Moschino és a celebek világa

A Moschino márkát Franco Moschino alapította 1983-ban. Moschino és a divatháza az innovatív, színes és gyakran excentrikus dizájnjáról lett híres. Az 1994-ben elhunyt divattervező mindig is divatkritikus szemléletéről volt híres és ez a trend a mai napig megmutatkozik a Love Moschino ruházati termékekben. A Moschino márka már számos világhírű rendezvényen megjelent. Például ők tervezték a 2006-os torinói téli olimpia nyitó fesztiváljának a ruháit. Kylie Minogue 2005-ös koncertsorozatának fellépő ruháit is a Moschino tervezte és Madonna 2008-as koncert fellépéseire az énekesnő napszemüvege is Moschino márkájú volt. De Lady Gaga is számos koncertjén Moschino ruhában lépett fel 2011-ben és 2012-ben. Love Moschino címkéjű ruhákat és kiegészítőket világszerte több mint 150 butikban vásárolhatunk és hála az ABOUT YOU-nak most Magyarországon online is elérhető az ikonikus márka.

Love Moschino - különcöknek

A Love Moschino táskák és cipők nem az átlagember ízlése szerint készültek és nem is mindenkihez illenek. Ha szereted a szokatlan, már-már pimasz vonalakat, a figyelemfelkeltő színeket és feliratokat és olyan benyomást akarsz kelteni, amelyet nem fognak könnyen elfelejteni az emberek, akkor bátran szerezz be egy Love Moschino cipőt, pólót vagy táskát és a hatás garantált! A hatalmas betűk, a szokatlan színek keveréke vagy a különleges minták tipikus jellemzői a márkának. Egy sima farmer és póló kombót tökéletesen feldobhatsz egy Love Moschino sneakerrel vagy egy chic táskával. Egy ilyen kiegészítő is elég ahhoz, hogy felkeltsd a körülötted lévők figyelmét. Vagy válassz egy szokatlan mintás nyári ruhát, amelyhez felvehetsz egy fehér szandált és egy egyszerű táskát a tökéletes chic look érdekében. Táskák körében nagyon sok az egészen kis méretű vállra akasztható vagy kézben hordható darab. Ezek a táskák tökéletesek lesznek egy buliban ahova csak a telefonod, a pénztárcád és pár smink cuccod viszed. Pink, fehér vagy sárga? Csak rajtad áll!

Fedezd fel 2022.11.25-én a hatalmas Black Friday Akciót. Itt megtalálhatod a legjobb Love Moschino Black Friday Akciókat.