Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
 Márka header
Az összes termék ettől a márkától: MANGO MAN166

Mango Man: divatos ruházat a modern férfi számára

Stílusos, de nem unalmas, sportos, de nem túl laza: a klasszikus és modern elemek sikeres ötvözésével a Mango Man márka friss levegőt hoz a ruhatáradba. Az almárka a visszafogott színeket, innovatív szabásokkal és ügyesen elhelyezett részletekkel kombinálja - így hihetetlenül divatos összhatást hozhatsz létre. A legjobb az egészben, hogy a Mango Man áruház termékei nemcsak egymással vannak összhangban, hanem visszafogott megjelenésüknek köszönhetően tökéletesen kombinálhatók más gyártók férfi ruháival is. Pontosan a megfelelő választás azoknak a divattudatos férfiaknak, akik minden nap szeretnének összeállítani egy egyéni outfitet. Természetesen számíthat a kitűnő minőségre. A Mango Man kizárólag kiváló minőségű anyagokat használ a gyártás során és nagy hangsúlyt fektet a kifogástalan kivitelezésre.

Mango Man: siker több mint 30 éve

A Mango Man almárka a multinacionális Mango divat csoporthoz tartozik, amelyet 1984-ben alapított Isak Andic. A vállalat székhelye Katalóniában található és kiváló minőségű női divatcikkek gyártójaként indult. Csak 2008-ban fordult a márka a férfiak felé - így jött létre a Mango Man. Egyszerű, mégis modern stílusával a márka rövid időn belül egyre nagyobb népszerűségnek örvendett. A több mint 1700 üzletével (101 országban) a Mango a világ egyik legsikeresebb divatcége. 2006 óta a kiadó a virtuális világba is terjeszkedett. Sok termék gyorsan és egyszerűen megrendelhető otthonról a Mango Man oldalról.

Mango Man: alkosd meg a saját stílusodat

A Mango Man webáruházában mindent megtalálsz, amire szükséged van ahhoz, hogy összeállítsd a megjelenésedet. Például kiváló minőségű nadrágok között választhatsz. Mutasd meg sportos oldaladat a Mango Man pulóverrekel. A felsők alakformáló szabásúak és tökéletesen kiemelik az alakodat. A márka pulóverei klasszikus szabásuk a lehető legnagyobb mozgásszabadságot biztosítják, míg a visszafogott színeknek köszönhetően egyszerűen kominálhatod őket. Szeretnéd még jobban feldobni az outfitedet? A Mango Man kiegészítők között elegáns kesztyűk, nyakkendők és divatos övek találhatók, amelyeket reggel az irodában vagy este a klubban is viselhetsz. Legyen az alkalmi, sportos vagy elegáns: a Mango Man segítségével egyéni karakteredet divatosan kifejezheted.