Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
 Márka header
Az összes termék ettől a márkától: Molo131

Bio pamut gyermekruházat a Molótól

A Molo egy dán ruházati márka, amely csecsemőknek és gyermekeknek készít termékeket egészen 16 éves korig. A Molo ruhák tele vannak fantáziával, innovatívak, ugyanakkor a kényelemre is nagy hangsúlyt fektetnek. Ezek a ruhák egyrészt biztosítják a szükséges funkcionális részleteket, amelyekre minden gyermeknek szüksége van, másrészt viszont nagyon jól bírják a rendszeres mosást és a strapát, amit a gyerekek okoznak ezeken a darabokon. Ráadásul a ruhákat felesleges vegyszerek használata nélkül állítják elő, és a legnagyobb figyelmet fordítva a környezetre, bolygónkra és gyermekeinkre. A Molo ruhái az Ecocert Greenlife által tanusított organikus anyagokból készülnek. Az ABOUT YOU webshopjában három kategóriába rendeztük a cég termékeit: babák, lányok és fiúk.

A Molo sztori

A Molo cég útja 2003-ban kezdődött. A márka indulásának célja az akkoriban igen unalmas gyermekdivat-világ megváltoztatása volt. A cég megalakulásától kezdve az a márka szeretne lenni, amely minden gyermeknek a kedvence lesz. A Molo első kollekciója 2003 tavaszán látott napvilágot és a 2-8 éves korosztálynak szólt. Kezdetben Dániában, Svédországban, Norvégiában, Hollandiában és Angliában voltak elérhetők a termékek, azonban az igények folyamatosan növekedtek, így 2005-ben megjelent az első babakollekció, 0-2 évesek számára, 2009-ben pedig az első különálló felsőruházati kollekció is napvilágot látott. Azóta a márka termékpalettája fiú- és lánykollekciókkal, valamint fürdőruha kollekcióval is bővült. Immár nem csak a fent említett országokban tudjuk megvásárolni a cég termékeit, hanem az ABOUT YOU Molo online shopjában is.

A Molo nyomatok, amelyeket imádnak a gyerekek

A Molo dizájnja erőteljes színekkel, vidám mintákkal, izgalmas formákkal és merész kombinációkkal táplálja a gyerekek fantáziáját. A Molo bátran alkalmazza a legmerészebb nyomatokat, amelyek még a kisgyerekeket is egyedivé és karakteressé varázsolják. A kisfiúk és kislányok különösen szeretik a kedvenc témájukat pólón viszontlátni, és ez az oka annak, hogy a nyomatok olyan létfontosságúak a Molo kollekcióiban. A kisfiúk abszolút kedvence a Jurassic World kollekció. Készülj fel az éles fogakra és a júra kori üldözésre, mert a Universal Pictures-szel együttműködésben készült Jurassic World kapszulakollekció ezt az élményt fogja elhozni gyermekednek. A kollekció darabjai között találhatsz pólókat, nadrágokat, pulcsikat, sőt még zoknikat. Ternészetesen a kislányok sem maradnak ruházat nélkül, hiszen a cuki nyuszi vagy tigrismintától kezdve, a szivárvány színeiben pompázó ruhákon át, a virágmintás felsőkig és ruhákig szinte mindent megtalálhatsz a 2-16-éveseknek készült lánykollekcióban.