Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
 Márka header
Az összes termék ettől a márkától: Nasty Gal926

Nasty Gal - az ebaytől a kifutókig

A Nasty Gal egy amerikai divatmárka, amely a fiatal nők és lányok divatjára specializálódott. A cég termékei több mint 60 országban érhetők el, és most online is megvásárolhatod őket az ABOUT YOU webshopjában. A céget Sophia Amoruso alapította 2006-ban. A Los Angeles-i széhelyű céget 2017-ben a BooHoo csoport vásárolta meg, azonban a márka továbbra is él, és ugyanolyan klassz és trendi ruhákat, cipőket és kiegészítőket készít mint előtte. Amoruso a kezdetekben az ebay-en keresztül árult használt ruha boltokban vásárolt ruhákat Nasty Girl Vintage néven, mára azonban a cég egy 90 millió dolláros üzletté nőtte ki magát és kizárólag új ruhákat készít és forgalmaz. A cég mottója a "flows encouraged" vagyis "ösztönözzük a hibákat", amivel arra próbálják sarkallni a fiatal nőket, hogy ne próbáljanak mindenkinek megfelelni, hanem bátran viseljék, ami nekik tetszik, még akkor is ha az furcsa és szokatlan. A Nasty Gal az igazán vagány lányoknak való, akik mindennap képesek a változásra és ezt bátran teszik!

A Nasty Gal online shop minden alkalomra kínál valamit

A Nasty Gal a fiatal nők márkája, így az ő ízlésükhöz és pénztárcájukhoz igazodnak a cég termékei. A cég angol nyelvű blogot is működtet, amelyben öltözködési tippeket ad számos elegáns alkalomra, úgy mint az első lóversenyed, egy nyári esküvő vagy egy diplomaosztó. A márka, annak ellenére, hogy totál megfizethető, még ilyen exkluzív alkalmakra is kínál szuperebbnél szuperebb ruhákat. Az ABOUT YOU Nasty Gal webshopjában számos alkalmi ruhát találsz, úgy mint a különböző hosszúságú és különböző anyagokból készített ruhák, blézerek és nadrágok. Ha egy nyári ruhát keresel akkor is jó helyen jársz, hiszen számos cuki rövid ruha létezik a kínálatban. Egy szép szandál, egy minitáska és már indulhatsz is a vízpartra vagy a nyár esti buliba. A cég mindenféle testalkatra kínál nőies cuccokat. Vannak itt ruhák filigrán alkatú nőkre, gömbölyded formákra és átlagos testalkatra is.

Nasty Gal szabadidős és suliba járós ruhák

A márka szabadidős, sport és hétköznapi ruha kínálata is roppant széles. Rengeteg féle szabású farmer vár itt, amelyeket kombinálhatsz egy egyszerű toppal, pulcsival vagy blúzzal. Számos kezeslábast is kínál a Nasty Gal, amelyek nemcsak trendik, de kényelmesek és különlegesek is. Kombináld őket egy magassarkú papuccsal, és már kész is a laza de szexi kinézet. Kimondottan sporthoz készült leggingsek és toppok is vannak a kínálatban. A Nasty Gal a hálóingekről, a fehérneműkről és a fürdőruhákról sem feledkezett meg, mindezt szintén megtalálod a webshopban.