Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Az összes termék ettől a márkától: Nike Sportswear588

Nike Sportswear - a világelső

A Nike Sportswear sportmárkát senkinek nem kell bemutatni. A sportruházati termékeket készítő cég az első a világon az eladásokat illetőleg. 2020-ban a cég 39,1 milliárd USA dollár bevételre tett szert, amivel toronymagasan vezet az eladások listáján. Az amerikai sportruházati cég cipői, sportruházati cikkei, táskái és egyéb kiegészítői sok ember szívét meghódították már világszerte, köztük híres sportolókét is. A Nike Sportswear nemcsak trendi, hanem innovatív. Technikájának és újításainak segítségével kiváló minőségű termékeket készít mind professzionális, mind hétköznapi viseletre. Talán a leghíresebb innovációjuk a Nike Air technológia, amely a talpban lévő kis légpárnák segítségével rendkívül kényelmessé teszi ezeket a cipőket. Az Air Jordan kosárlabda cipők, amiket eredetileg Michael Jordannak tervezett a Nike, már a 80-as évektől töretlen népszerűségnek örvendenek. De itt nem áll meg a Nike. Figyeld folyamatosan a cég termékkínálatát mert ők sportruházat terén nem ismernek határokat!

Nike Sportswear- Swoosh - pipa vagy szárny?

Létezik pár olyan dolog a Nike Sportswearrel kapcsolatban, amiben sokan nem biztosak. Az egyik ilyen a szó kiejtése. "Nájki vagy Nájk" - az angol kiejtés szerint a Nájk lenne logikus de mégsem az. A márka ugyanis a győzelem görög istennőjéről kapta a nevét, aki magyarul Niké, angolul viszont Nike (Nájki).
A Nike Sportswear logójával sincsenek sokan tisztában és pipának nézik. Azonban a tervező célja az volt, hogy egy folyékony, mozgást és sebességet reprezentáló formát adjon. Ezen kívül Niké istennő szárnyát is szimbolizálja a "pipa", amelyet Carolyn Davidson grafikus tervezett 1971-ben 35 dollárért. Ma a Nike Swoosh az egyik legismertebb márka logó a világon és az értéke 26 milliárd dollár!

Nike Sportswear - Just do it

A Just do it mottót mindenki ismeri. A mottó annyit tesz "csak csináld" és átvitt értelemben "mindig mozogj" vagy "ne hagyd abba". A márka ugyanis a sport fontosságára szeretné felhívni a figyelmet és mozgásra ösztönözni azokat az embereket akik sosem mozognak. A Nike termékei mindenkinek szólnak: gyerekeknek, nőknek és férfiaknak, életkortól függetlenül. A Nike Sportswear termékpalettáján számtalan póló, rövidnadrág, leggings, jogging és sportcipőt találsz. Választhatsz klasszikus terméket vagy egy trendi, innovatív darabot szinte bármiből. A Nike Sportswear kiváló minőségű anyagokkal dolgozik. A már említett talpkialakításon kívül a ruházati termékeinek kialakítására is nagy figyelmet folytat a cég. A Dri-FIT termékek úgy lettek kialakítva, hogy az izzadságot elvezessék a bőrről az anyag külső felületére ahonnan az hamar elpárolog. Így ezekbe a pólókba és nadrágokba nem fogsz beleizzadni, hogy aztán hűtse a tested és kényelmetlen legyen. Nézz szét kínálatunkban és szerezz be most egy trendi Nike cuccot!