Skip to main content

SZEZONÁLIS KEDVEZMÉNYEK: Akár -70%5

 Márka header

OLYMP: az elegáns, német férfidivat

A német OLYMP cég 1951 óta van jelen a férfidivat piacán. A kezdetben mindössze hat fővel dolgozó családi vállalkozás mára már nemzetközi divatcéggé nőtte ki magát. A mai napig családi tulajdonban lévő márka az elegáns férfidivat egyik prominens képviselője, termékei szinte minden kontinensre eljutnak. Az OLYMP a férfiingek specialistája: a kínálatában megvásárolható darabok mind kiváló minőségűek és természetesen divatosak is. A márka termékpalettájáról azonban nemcsak ingeket, de az ingeket tökéletesen kiegészítő pulóvereket és mellényeket is választhatsz a ruhatáradba. A prémiumanyagokból készült termékek nemcsak finom tapintásúak és igen kellemes viseletek, de klasszikus és visszafogott színviláguknak köszönhetően könnyen kombinálhatók is. A OLYMP ingválasztékából természetesen klasszikus és slim fit, vagyis enyhén karcsúsított modelleket is vásárolhatsz.

OLYMP webshop: a kimagasló minőségű német férfidivat autentikus forrása

Az OLYMP céget több, mint 60 éve alapította Németországban Eugen Bezner. A márka kitűnő minőségének köszönhetően hamar népszerűvé vált. Azóta a nemzetközi piacon is az élvonalba küzdötte fel magát, szinte minden kontinensen jelen van divatos, prémium minőségű ingeivel. Az OLYMP kínálatában minden férfi megtalálja a hozzá legjobban illő darabot: klasszikus és slim fit, vagyis karcsúsított modellek egyaránt elérhetőek a márka kollekciójában. Az ingek nemcsak fazonjukban, de anyagukat tekintve is rendkívül sokszínűek: minden alkalomra megtalálhatod a megfelelő darabot, legyen szó egy fontos üzleti megbeszélésről vagy egy kellemes baráti összejövetelről. Az OLYMP ingjei elegáns, ízléses és minőségi megjelenést biztosítanak, bármilyen alkalomról is legyen szó!

OLYMP webáruház: a prémium férfidivat márka most egy helyen!

A német OLYMP márka az igényes, magukra adó és a minőségben kompromisszumokat nem ismerő férfiak divatja. A márka kínálatában nemcsak kiemelkedő minőségű és divatos színvilágú ingek, de hozzájuk színben és fazonban remekül passzoló pulóverek, sőt mellények is megtalálhatók. Az OLYMP prémium termékei visszafogott színeinek köszönhetően remekül kombinálhatók, így szinte bármilyen öltönyhöz vagy zakóhoz illenek, de természetesen önmagukban is remekül mutatnak. A márka darabjai számos fazonban kaphatók, ízlésednek megfelelően a test vonalait jobban megmutató slim-fit fazonú vagy klasszikus vonalvezetésű, egyenes szabású inget egyaránt beszerezhetsz. A OLYMP kínálatában egyszínű és szolid, aprómintás ingek is kaphatók, így biztos, hogy minden alkalomra megtalálhatod az öltözékedhez legjobban illő darabot. Ezek magabiztost fellépést biztosítanak a fontos üzleti találkozókon éppúgy, mint a munkán kívüli hétköznapokban.