Ugrás a fő tartalomra

Nagy Őszi AKCIÓ: Akár -50% EXTRA5

Már csak:00Óra00Perc00Másodperc
Az összes termék ettől a márkától: ONLY5 685

ONLY: Európa egyik legnagyobb forgalmú divatcégének vezető márkája

Az ONLY márka tulajdonosának, a dán, ma is családi vállalkozásként működő Bestseller konszernnek több, mint 20 önálló márkája van, amelyek mind az 1975-ben alapított cég gondozásában jutnak el Európába és Európán kívülre, összesen 23 ország divatüzletébe. A vállalkozás tulajdona már a család második generációjának kezében van, a gyorsan változó divatpiachoz való rugalmas igazodása, nemzetközi értékesítési területének bővülése, üzleti fejlődése töretlen. Az ONLY esetében már a márka elnevezése is beszédes, hiszen a szó angolul egyedit, egyetlent és kizárólagosat egyaránt jelenthet. A névválasztás természetesen nem véletlen. A kollekciót első sorban fiatal hölgyeknek, az úgynevezett „Only lány”-oknak tervezték, ami ennek megfelelően színes, vidám, trendi és természetesen szabadon kombinálható. Olyan vonzó ruhadarabokról és kiegészítőkről van szó, amelyek annak ellenére a kifejezetten kedvező árkategóriába tartoznak, hogy rugalmasan követik az éppen aktuális divatirányzatot. Ezekben igazán kidomboríthatod legelőnyösebb, csajos formádat. Ezeket hordva joggal lesz a fellépésed magabiztos. Ezekben a ruhadarabokban igazán vonzó lesz a stílusod, akármelyik bulihelyen is bukkanj fel bennük, akármikor is hordod ezeket shoppingolásnál vagy a hétköznapok során.

ONLY (for you): azaz, egy márka, amelynek darabjaival úgy öltözhetsz, hogy az CSAK TE leszel!

Ha szívesen veszel föl összetéveszthetetlen fazonú, fiatalos, egyúttal jó minőségű cuccokat, ha kedveled a laza, mégis elegáns megjelenést biztosító öltözékeket - mindennapjaidban éppúgy, mint alkalmi programjaidhoz -, akkor az ONLY mindig megújulni kész választékában Te is megtalálod a CSAK Neked tervezett, CSAK hozzád illő, egyedi darabokat. Mindezt úgy, hogy nem kell a megfizethetőséget feláldozni a minőség oltárán! Az ONLY választékában fellelhető ruhaelemek mindegyike nagyon jól kombinálható a márka rendkívül népszerű, egyedi farmerkínálatával is. A fiatal hölgyek körében méltán kedvelt kollekció középpontjában a minőségi textiliából készült „casual outfit” áll, nagyszerű lehetőséget teremtve az egyszerű, de divatos megjelenéshez. Vagyis: túlzások nélkül, de mégsem unalmasan divatosnak lenni, az ONLY márkával ezt tökéletesen meg tudod valósítani!

Ha időt akarsz megtakarítani és a teljes választékot gyorsan áttekinteni, akkor használd az ONLY webshopot!

Az online vásárlás előnyei ma már egyértelműek. Még a legjobban ellátott márkaüzletben sem látható mindig a márka átfogó kínálata. Ezzel szemben az internetes áruház segít abban, hogy alaposan körül tudj nézni az ONLY szerteágazó, gazdag választékában. Mivel szimpatikus modellek, kiváló minőségű fotókon segítenek az egyes ruhadarabok, kiegészítők megismerésében, Neked is könnyebb felmérni, hogy melyik öltözék, esetleg milyen más darabokkal és/vagy kiegészítőkkel kombinálva tetszene Neked a legjobban. A gyártóról, a márkáról a webshopon megtalálható információk pedig a termékek előállításának, forgalmazásának történetét, hátterét is bemutatják, ezzel további segítséget adnak ahhoz, hogy választásodnál teljes körű tájékoztatásra támaszkodhass. Az ONLY webshop használatával korszerű módon, értékes időt megtakarítva vásárolhatod meg a márka népszerű darabjait. Kalandra fel, irány az ONLY internetes áruháza!