Skip to main content

SZEZONÁLIS KEDVEZMÉNYEK: Akár -70%5


Quiksilver: a szörfös életérzés férfi divatja

A Quiksilver márkát 1969-ben alapították Ausztráliában, és kezdetben a szörfözéshez elengedhetetlen shortokat gyártotta. A márka logója is a hullámlovaglást idézi: a nagyszerű japán festő Kanagawa Nagy Hullám című képének stilizált, egyszerűsített változata. Az elmúlt évtizedek alatt a Quiksilver kis vállalkozásból a szegmens egyik vezető a márkájává nőtte ki magát, termékkínálatát a snowboard rajongókra is kiterjesztette. Piacvezetőként számos szörfös és snowboardos sporteseményt és sportolót szponzorál. A márka ruháit természetesen nemcsak a professzionális sportolók hordhatják, hanem bárki, aki kedveli a gondtalan, laza tengerparti stílust. A márka választékában számos tengerparti hangulatot idéző rövid nadrág és papucs áll a rendelkezésedre. Szerezz be te is egyet a népszerű sportmárka darabjaiból!

Quiksilver webshop, hogy gyorsan hozzájuthass a népszerű férfi divatmárka termékeihez

Az ausztrál Quiksilver hullámlogója azok számára is ismerős, akik nem feltétlenül követik az extrém sportok világát. Az immár amerikai székhelyű márka számos népszerű és izgalmas sporteseményt szponzorál, természetesen elsősorban szörf és snowboard bajnokságokat, de ezen kívül a szörfsport kiemelkedő versenyzőit is támogatja. Külön férfi és női csapattal rendelkezik. Bár kezdetben a Quicksilver csak hullámlovagláshoz készült shortokat gyártott, termékpalettáját a gyors népszerűségre és a megnövekedett keresletre való tekintettel más termékekre is kiterjesztette. A márka kínálatában ma már nemcsak tengerparti öltözékek, de – a téli sportok kedvelőinek nagy örömére – snowboard-ruházat is megtalálható. A Quiksilver webshop a márka legnépszerűbb darabjait, többek között fürdőnadrágokat és papucsokat kínál. A márka nagysikerű fürdőnadrágjai nemcsak tartósak és praktikusak, de színes darabjait viselve Te is igazi beach boy-já válhatsz.

Quiksilver webáruház: a hullámlogós márka sikerdarabjai csak egy kattintásra

Az ausztrál Quicksilver igazi legenda: két jóbarát azért alapította a céget és a márkát, hogy annak bevételéből fedezzék szenvedélyüket, a szörfözést. Rendkívüli tapasztalatuknak köszönhetően olyan kitűnő minőségű boardshortot sikerült készíteniük, ami rögtön igazi sikert hozott számukra szörfös körökben. Innen kezdve a márka szárnyalása megállíthatatlan volt, és mára a Quiksilver igazi világklasszissá vált. A két jóbarát szörf iránti szenvedélye természetesen nem múlt el, az immár hatalmasra nőtt cég számos szörfös és snowboardos sporteseményt támogat, és világklasszis sportolókat szponzorál. A Quiksilver a portékáit azonban nemcsak az élsportolók számára tervezi: a sportmárka a mindennapokban is rendkívül népszerű. A tengerparti nyaralásaid vagy a hétvégi strandolásaid alkalmával Te is simán viselheted a márka kínálatában megtalálható fürdőnadrágok és papucsok valamelyik laza modelljét. A Quiksilver márka termékei most megvásárolhatók az ABOUT YOU webshopban!